Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Adi Mutu, motivat înainte de partida cu CS Mioveni. ”Trebuie să ne luăm revanşa în faţa suporterilor”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20707152/1/mad.png

Partida CS Mioveni - Rapid Bucureşti este una extrem de importantă pentru giuleşteni, care ocupă prima poziţie în play-out-ul ligii 1. O victorie le-ar asigura calificarea la barajul pentru Conferece League.

Antrenorul ”alb-vişiniilor” nu a uitat de eşecul cu FC ”U” Craiova şi şi-a avertizat elevii în legătură partida de luni, care este un asemănătoarea cu cea din etapa trecută.

”Având presiunea rezultatului, meciul cu Mioveni va fi destul de dificil. Trebuie să îl abordăm cu maximă seriozitate din primul minut. Mioveni s-a salvat de la retrogradare, a scăpat şi de baraj, e echipă care nu mai are nimic de pierdut.

Dar am mai întâlnit o echipă care nu mai avea nimic de pierdut, mă refer la FC ”U” Craiova, şi nu a ieşit bine pentru noi. Aşa că trebuie să avem atenţie maximă. Sper ca băieţii să aibă o reacţie pozitivă după înfrângerea cu FC ”U” Craiova. Trebuie să ne luăm revanşa în faţa suporterilor şi să câştigăm.

Nu mai are sens să le vorbesc băieţilor de importanţa meciului. Suntem concentraţi, motivaţi pentru că putem obţine ceva important în Liga I după mulţi ani. Cu FC ”U” a fost o înfrângere greu de digerat, mie îmi place să câştig.

Dar în fotbal nu tot timpul iese aşa cum vreau eu. Trebuie să învăţăm din acest duş rece şi să nu se mai întâmple. Eu am aceeaşi oftică indiferent de importanţa meciului, în sensul că nu îmi place să pierd. Aşa că trebuie să ne revenim şi să câştigăm”, a transmis Adrian Mutu la conferinţa de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele