Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Acuzat de agresiune sexuală, fotbalistul Valenciei, Rafa Mir, a fost eliberat pe cauţiune. Avocatul său spune că relaţia cu reclamanta a fost consimţită

La Liga Publicat pe 5 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21723704/1/rafa.jpg

Acuzat de agresiune sexuală şi eliberat pe cauţiune miercuri, după două zile de arest, fotbalistul echipei Valencia, Rafa Mir, a declarat că va discuta despre acest caz la finalul procedurii.

„Totul a decurs bine. Voi vorbi când va veni momentul, ştiţi că nu am nicio problemă să vorbesc”, a spus el cu câteva secunde înainte de a pleca spre casă, potrivit La Sexta.

Fotbalistul de 27 de ani la FC Valencia a fost eliberat sub control judiciar de justiţia spaniolă şi i s-a permis să se întoarcă acasă, împreună cu prietenul său chilian Pablo Jara (30 de ani), de asemenea fotbalist şi vizat de acuzaţii similare.

Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de agresiune sexuală din partea a două tinere, în vârstă de 21 şi 25 de ani. Acestea au mers la locuinţa lui Rafa Mir din nordul Valenciei sâmbătă seara, după o noapte petrecută în club.

Femeia de 21 de ani care îl acuză pe Mir susţine că jucătorul a închis-o în baie şi a penetrat-o.

Citând raportul procuraturii la care a avut acces, El Mundo relatează că agresorul a făcut-o să se aşeze deasupra unei chiuvete şi „a început să îşi introducă degetele în vagin fără să îi scoată fusta” în timp ce ea îl implora „să îi dea drumul pentru că tatăl ei venea să o ia”. Cealaltă femeie, în vârstă de 25 de ani, l-a acuzat pe celălalt bărbatcă a agresat-o şi a rănit-o.

Avocatul Jaime Campaner insistă că relaţiile sexuale dintre clientul său şi tânăra femeie au fost consensuale, „fără nicio îndoială”. Femeia neagă acest lucru.

Preşedintele Tribunalului de Instrucţie 8 din Lliria, în provincia Valencia, l-a eliberat provizoriu după ce niciuna dintre părţi nu a solicitat arestarea preventivă.

Măsurile preventive împotriva celor doi bărbaţi includ reţinerea paşapoartelor acestora şi interdicţia de a părăsi ţara, un ordin de restricţie pe o rază de 500 de metri împotriva reclamantelor şi interdicţia de a-i contacta, precum şi obligaţia de a se prezenta săptămânal la tribunal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele