Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

”Acum are tot dreptul să nu mă bage să joc”. Alexandru Ioniţă nu s-a ferit de cuvinte

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21092341/1/ionita.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Este prima victorie din istorie a lui Sepsi în faţa Rapidului.

La finalul partidei, Alexandru Ioniţă a avut un discurs dur cu privire la prestaţia giuleştenilor în teren, care în multe momente au fost de nerecunoscut.

”Nu pot să îmi explic momentan. Sunt toate motivele acum să nu joc. Acum are tot dreptul să nu mă bage să joc.

Nu ne-am creat destule ocazii, am avut o ocazie în afară de penalty. Nu avem un joc ofensiv bun. Apoi am încercat să jucăm ceea ce ne-a cerut dânsul, dar nu suntem inspiraţi.

Ne doream cupele europene, având în vedere condiţiile pe care le avem, dar nu ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Poate avem un trac, ca în sezonul trecut”,
a declarat Ioniţă, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele