Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Accidentare de ultim moment la CFR Cluj. ”Sunt îngrijorat de subţirimea lotului”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21096114/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-27-02-2023.jpg

Partida CFR Cluj - Sepsi, din runda a 4-a din play-off-ul Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate fazele importate ale meciului vor fi redate în format video-text pe site-ul PrimaSport.ro.

CFR Cluj e în căutarea primei victorii din play-off-ul acestui sezon, până acum ”feroviarii” au remizat în toate cele trei partide disputate cu FCSB, Rapid şi U. Craiova.

În urma remizei cu ”roş-albaştrii” clujenii s-au îndepărtat la patru puncte de primul loc ocupat de Farul şi nu au voie să facă paşi greşiţi în înfruntarea cu Sepsi.

Dan Petrescu s-a declarat îngrijorat de absenţele din lot. Ultimul pe lista accidentaţilor este Maglica. De asemenea, sâmbătă nu vor juca Camora şi Boateng.

 

”Sunt îngrijorat de subţirimea lotului, avem soluţii puţine, s-a mai accidentat şi Maglica. Banca e foarte săracă. Intră cei pe care îi avem. O să le răspund unor oameni care îşi dau cu părerea. Intră oamenii pe care îi avem

Nu avem soluţii. Camora, Maglica şi Boateng sunt accidentaţi. Uitaţi cine a intrat la Sepsi. La ei, în ultimul meci, au intrat Ştefănescu, internaţional român, Rondon, supercampion al României, Safranko”
, a declarat Petrescu, înainte de jocul cu covăsnenii.

De cealaltă parte, Sepsi a obţinut etapa trecută prima victorie din play-off, după ce a învins-o cu 2-0 pe Rapid. Covăsnenii se află pe locul şase cu 24 de puncte şi o vor întâlni pe CFR şi în semifinalele Cupei României.

Ultima partidă dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele