Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Absenţă de marcă la Bayern Munchen, pentru manşa tur a disputei cu Manchester City

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21092216/1/profimedia-0761852994.jpg

Atacantul camerunez Eric Choupo-Moting este accidentat la genunchi, iar clubul Bayern Munchen a anunţat luni că jucătorul bavarez nu va putea evolua în meciul cu Manchester City din Liga Campionilor.

Bayern Munchen a anunţat pe contul de Twitter al grupării că ˷Eric Maxim Choupo-Moting nu va putea face deplasarea la Manchester, atacantul este exclus din cauza unei probleme la genunchi”.

Meciul Manchester City – Bayern Munchen se va disputa marţi, în Anglia, şi va conta pentru prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

În acest sezon, Eric Choupo-Moting a marcat zece goluri în Bundesliga şi alte trei în Liga Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele