Ultima oră
Simona Halep a reacţionat după eliminarea prematură de la WTA 250 Hong Kong. ”Pas cu pas” Simona Halep a reacţionat după eliminarea prematură de la WTA 250 Hong Kong. ”Pas cu pas”
”Ăsta e modelul în care vrem să lucrăm”. Ofertă pentru Zeljko Kopic ”Ăsta e modelul în care vrem să lucrăm”. Ofertă pentru Zeljko Kopic
Canotorii Ionela şi Marius Cozmiuc, purtătorii de drapel ai României la JO de la Paris, vor deveni părinţi Canotorii Ionela şi Marius Cozmiuc, purtătorii de drapel ai României la JO de la Paris, vor deveni părinţi
VIDEO | Farul - Universitatea Craiova, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duel alb-albastru la malul mării VIDEO | Farul - Universitatea Craiova, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duel alb-albastru la malul mării
Vinicius condamnă insultele rasiste la adresa jucătorilor de la Barcelona în timpul El Clasico Vinicius condamnă insultele rasiste la adresa jucătorilor de la Barcelona în timpul El Clasico
E gata! Manchester United a luat decizia finală cu privire la Erik ten Hag E gata! Manchester United a luat decizia finală cu privire la Erik ten Hag

A venit nota de plată după derby-ul FCSB - Rapid! Campioana României, amendată drastic

Superliga Publicat astăzi, 10:47
mail-share icon Email

FCSB a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a 14-a din Superligă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21816831/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-10-2024-2.jpg

A fost un adevărat derby atât pe teren, cât şi în tribune. Cei peste 40.000 de fani prezenţi pe„Arena Naţionale” au creat o atmosferă de zile mari.

Ambele galerii au avut propriul duel şi s-au ironizat de la distanţă, prin mesaje şi scenografii dure, dar au depăşit limita prin aruncarea în teren a materialelor pirothenice.

La o zi după, Jandarmeria din Bucureşti a emis un comunicat prin care a anunţat măsurile care au fost luate. Astfel, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală se ridică la suma de 63.125 de lei.

FCSB a fost sancţionată cel mai drastic, fiind clubul organizator al acestei confruntări. Campioana României a fost amendată cu suma de 55.000 de lei pentru faptul că a permis intrarea pe stadion cu bannere cu conţinut obscen şi pentru că nu a luat măsurile de prevenire a introducerii pe stadion a materialelor pirotehnice. Firma care se ocupa cu paza şi protecţia a fost şi ea amendată.

”Referinţă meci de fotbal FCSB - FC Rapid Bucureşti

Măsuri dispuse cu ocazia partidei:

Au fost întocmite trei acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 63.125 de lei.

Subliniem faptul că, dintre acestea, două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 55.000 de lei, au fost aplicate organizatorului evenimentului sportiv, altfel:

- o sancţiune contravenţională, în valoare de 50.000 de lei, pentru faptul că nu a dispus măsurile necesare pentru a împiedica introducerea în arena sportivă a unor bannere având conţinut obscen, afişate de galeriile celor două echipe;

- o sancţiune contravenţională, în valoare de 5000 de lei, pentru faptul că nu a dispus măsurile necesare pentru a efectua un control riguros la intrarea în arena sportivă, cu scopul de a preveni introducerea de materiale pirotehnice care au fost folosite ulterior de galeriile ambelor echipe.

De asemenea, patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.000 de lei, au fost aplicate societăţii specializate de pază şi protecţie, pentru nerespectarea obligaţiilor ce îi revin.

Totodată, au fost aplicate două sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de şase luni sau un an.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare.

În final, dorim să mulţumim tuturor celor care au respectat cadrul legal în vigoare”, a fost anunţul Jandarmeriei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele