Ultima oră
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător
Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov

A pasat decisiv la victoria de senzaţie a Moldovei cu Polonia şi apoi s-a transferat în Liga 2 din România

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21242092/1/coj.jpg

Mijlocaşul lateral Serafim Cojocari (22 de ani) s-a înţeles cu cei de la Unirea Slobozia. Acesta a evoluat la Sheriff Tiraspol, ce l-a cedat stagiunea trecută împrmut la FC Bălţi.

Cei de la Liga2.ro scriu că acesta a semnat un acord pe două sezoane.

Cojoari a evoluat în victoria epică a Republicii Moldova, din preliminariile EURO 2024, contra Poloniei. Vecinii noştri au revenit de la 0-2 şi au învins cu 3-2. Iar noul jucător al Sloboziei i-a pasat decisiv lui Vladyslav Baboglo, pentru golul victoriei.

Portarul Republicii Moldova a ajuns şi el în Liga 2

Dorian Răilean (8 selectii) a apărat poarta Moldovei în victoria răsunătoare cu Polonia (3-2) din preliminariile Euro 2024 de zilele trecute. Internaţionalul din Republica Moldova a semnat cu Chindia Târgovişte.

Portarul de 29 de ani a mai jucat la Dacia Chisinau, FC Petrocub Hincesti, FC Sfîntul Gheorghe Suruceni, ACS Fotbal Comuna Recea si ultima dată la Unirea Dej (2022-2023, locul 4 in play off).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele