Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

A început finala WNBA! Sabrina Ionescu a avut parte de un tratament special din partea adversarelor

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21341016/1/ionescu.jpg

A început finala WNBA. Seria dintre Las Vegas Aces şi New York Liberty a luat start duminică seara.

După ce a Las Vegas a fost condusă cu trei puncte la pauză, favorita la câştigarea titlului a avut o a doua repriză aproape perfectă.

Las Vegas a reuşit să înscrie cu 20 de puncte mai mult decât New York în ultimele 20 de minute, ajungând să conducă cu până la 22 de puncte într-un moment al meciului, obţinând astfel o victorie cu scorul de 99-82 şi conducând cu 1-0 în seria celor mai bune din cinci meciuri împotriva Liberty.

Duminică, Plum, Young şi Gray au avut evoluţii "destul de ridicate," a spus Hammon, antrenoarea învingătoarelor, contribuind la 72 dintre cele 99 de puncte ale Aces, iar în acelaşi timp, limitând jocul echipei New York: Marine Johannes a adus 14 puncte de pe bancă, iar Ionescu şi Vandersloot au marcat la 17 puncte în total. Betnijah Laney, care a marcat cel puţin 19 puncte în cele cinci victorii ale New York-ului în playoff, a avut un meci mai liniştit, reuşind doar 11 puncte.

Cu atât de multă atenţie acordată în încetinirea lui A'ja Wilson, dubla câştigătoare a premiului MVP, şi cu Gray coordonând jocul, Plum şi Young au simţit că au oportunităţi de a se remarca. Şi le-au fructificat.

"În modul în care abordezi o provocare: cum mănânci un elefant?" a spus Hammon, referindu-se la provocările prezentate de Stewart şi Jonquel Jones în zona de coş. 

Înainte de începerea seriei, Hammon a identificat-o pe Young ca fiind elementul surpriză, iar aceasta şi-a demonstrat importanţa încă de la începutul meciului, terminând cu 26 de puncte (5 din 8 aruncări de trei puncte), cinci recuperări, patru pase decisive şi trei intercepţii. Apărarea împotriva lui Ionescu a fost la fel de crucială, dacă nu chiar mai importantă: Ionescu reuşise să marcheze cel puţin 22 de puncte împotriva Aces de trei ori în acest sezon, dar duminică a fost limitată la 7 puncte (2 din 7 la aruncările din câmp, 1 din 5 aruncări de trei puncte).

"Am considerat că Ionescu a fost senzaţională în cele cinci meciuri pe care le-am jucat împotriva ei în acest sezon," a spus Hammon. "Aşa că i-am dat provocarea lui Young să facă faţă şi acestei situaţii, şi ei le plac provocările."

Echipa New York, care îşi doreşte să obţină primul său titlu WNBA şi joacă în primele sale finale din 2002, va încerca să egaleze seria în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 04:00.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele