Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

”A fost ultimul meci”. UTA Arad se desparte de Virgiliu Postolachi

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21257384/1/post.jpg

UTA Arad se desparte de Virgiliu Postolachi. Jucătorul format de PSG revine în Hexagon şi va juca în Ligue 2.

Cei de la ProSport scriu că echipa franceză a achitat clauza de reziliere, în valoare de 300.000 de euro.

”A fost ultimul meci al lui Postolachi. Am discutat şi cu domnul Meszar, are o clauză în contract. Am mai fi putut să-l ţinem 2-3 etape, dar şi el îşi doreşte să plece, e o şansă să joci la o echipă din liga a doua, care şi-a propus promovarea, o echipă bună.

Îmi pare rău că pleacă, supărarea mea e că nu-ţi cade bine să ţi se spună cu 2 zile înainte că cineva vrea să plătească clauza, când el trebuia să fie titular… Dar o să ne descurcăm şi fără el.

99,9% va pleca, de-asta nici n-am început cu el. N-a fost nici la antrenament la 100%, l-am protejat ştiind că va pleca. N-am vrut să riscăm, dar când a intrat a făcut diferenţa, a câştigat mai multe dueluri”
, a dezvălui Mircea Rednic.

Jucătorul naţionalei Moldovei a crescut la Academia Paris Saint-Germain, acolo unde a evoluat la toate grupele de vârstă. A debutat pentru echipa de seniori a parizienilor într-o partidă amicală, în 2019, contra celor de la Dinamo Dresda, când a şi marcat un gol.

A mai trecut pe la Lille, Vendsyssel FF şi Mouscron, echipă de la care a ajuns la Arad în vara trecută. Pentru naţionala de seniori a Moldovei a disputat nouă meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele