Ultima oră
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
LIVE TEXT | Spania - Georgia 3-1. Gol superb înscris de Williams LIVE TEXT | Spania - Georgia 3-1. Gol superb înscris de Williams
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

A fost sau nu penalty la Ianis Hagi? Fostul mare arbitru nu a stat pe gânduri şi a dat imediat răspunsul

EURO 2024 Publicat pe joi, 19:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21645937/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-7.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat. 

În optimile de finală vom întâlni Olanda, marţi, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

În minutul 37, Ianis Hagi a obţinut penalty-ul transformat de Răzvan Marin în urma căruia România a marcat golul egalizator. Decizia arbitrului Daniel Siebert de a acorda lovitură de la 11 metri a fost catalogată de mulţi ca fiind una „scandaloasă” sau „ciudată”.

La o zi după calificarea istorică reuşită de „tricolori”, Ion Crăciunesc a analizat faza penalty-ul şi a dat verdictul categoric. Fostul mare arbitru consideră că Hagi a fost împiedicat clar de adversarul său.

”A fost penalty. I-am auzit pe alţii că nu a fost. L-a împiedicat”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele