Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

A debutat la Dinamo cu un eşec, dar le-a făcut o mare promisiune fanilor: ”Eu pot promite că vom da totul pentru a nu retrograda!”

Dinamo Publicat pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21467378/1/acs-petrolul-52-ploiesti-sc-dinamo-1948-bucuresti-superliga-superbet-20-01-2024.jpg

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Petrolul a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Doua, care a fost blocat de portarul Golubovic. La cealaltă poartă, Lukas Zima a reţinut şutul lui Amzăr, după şase minute. Alexandru Musi a obţinut un penalti în minutul 41, după un fault comis de Răzvan Patriche, dar arbitrul Marian Barbu a întors decizia, după analiza VAR şi nu a mai acordat lovitura de la 11 metri.

Petrolul a trecut pe lângă gol în minutul 48, la lovitura de cap a lui Paul Papp. Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic. 

Domagoj Pavicic a debutat la Dinamo chiar din primul minut. Fotbalistul a oferit la finalul meciului mai multe declaraţii şi le-a făcut o promisiune fanilor. 

”Eu pot promite că vom da totul pentru a nu retrograda!”

”A fost puţin greu de jucat pe acest teren. Cred că am jucat destul de bine. Am avut şi noi câteva şanse de a marca, dar ei au înscris la final. Rezultatul corect cred că era 0-0, însă ei ai câştigat. Suntem foarte dezamăgiţi, dar avem o săptămână pentru a pregăti următorul meci.

M-am antrenat tot timpul în Grecia. Mă simt bine, dar mi-au lipsit meciurile. Mă bucur să fiu aici şi să ajut echipa. Vreau să evităm retrogradarea. Consider că avem o echipă bună. Mai sunt 17 meciuri, sezonul este lung, iar eu sunt un tip pozitiv şi cred că vom avea rezultate bune.

Am vorbit cu antrenorul, i-am spus că sunt pregătit să joc. A fost decizia lui. Voi fi şi mai bine, sunt sigur. Poziţia mea e de număr opt.

Mi s-a spus că meciul cu Rapid e un derby, că vor fi mulţi spectatori la stadion şi că există o mare rivalitate. Avem o săptămână să pregătim jocul. Trebuie să ne antrenăm la 100% şi să o luăm meci cu meci.

Le promit fanilor că vom da totul în fiecare meci. Nu putem promite că vom câştiga toate meciurile pentru că e fotbal şi se poate întâmpla orice, însă eu pot promite că vom da totul pentru a nu retrograda”, a spus Domagoj Pavicic, la finalul meciului, citat de sport.ro. 

Petrolul s-a impus cu 1-0 şi se află pe locul 7 în clasament, cu 30 de puncte, în vreme ce Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 16 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele