Ultima oră
Umit Akdag s-a decis! Pentru ce naţională va juca Umit Akdag s-a decis! Pentru ce naţională va juca
Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2 Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2
Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE
”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB ”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB
Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi
Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania

A debutat la Dinamo chiar în umilinţa 6-2 din amicalul cu Charleroi. ”Cred că am jucat bine”

Dinamo Publicat pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21459129/1/fc-botosani-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-18-12-2023.jpg

Darko Velkovski a jucat primul meci în tricoul lui Dinamo, împotriva lui Charleroi, partidă ce s-a încheiat 6-2 în favoarea echipei belgiene. 

Dinamo Bucureşti a fost desfiinţată în cel de-al doilea amical din această iarnă, după ce în primul meci de pregătire a obţinut doar o remiză împotriva celor de la Genclerbirligi.

Câinii au fost învinşi drastic, scor 2-6, de Charleroi, formaţie aflată pe locul 12 în prima divizie din Belgia, într-un meci amical care a avut două reprize a câte 60 de minute.

Velkovski a vorbit despre desfăşurarea partidei şi a dezvăluit că nu se află la potenţialul său maxim în acest moment, dar dă tot ce poate pentru a fi în forma la reluarea Superligii.

”Cred că au fost ok primele 30 de minute pentru mine. Acum mă focusez să fiu gata, pe parte fizică, pentru campionat. Sper că voi fi la 100% cât mai repede. Am terminat meciul în regulă, n-am nicio durere.

În ceea ce priveşte meciul, cred că am jucat bine cu 3 fundaşi. Cred că a fost greu şi din cauza oboselii. Unii jucători au jucat şi după prima repriză (n.r. - 60 de minute).

Per total, cred că a fost un meci bun, în afară de rezultat. Da, încă mă obişnuiesc cu colegii: ce vor, unde vor pasul, pe sus, pe jos. Vorbesc cu toţi şi încep să-i cunosc mai bine.

Îmi place acest stil de joc, rapid, cu ocazii, direct. Totuşi, cea mai periculoasă parte pentru noi este contraatacul. În aceste două meciuri, am pierdut mingi în ultima treime şi este foarte periculos pentru noi.

Trebuie să ne îmbunătăţim pe partea asta. Am găsit un club bun, cu oameni care au o mentalitate pozitivă. Şi jucătorii, şi oamenii de lângă club. Sper ca în două săptămâni să fiu la 100%. Momentan sunt undeva la 60-70%”, a declarat Darko Velkovski, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele