Ultima oră
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal

Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:52
mail-share icon Email

Lionel Messi a reuşit un hat-trick şi a oferit două pase de gol, la Buenos Aires, fiind astfel principalul artizan al victoriei categorice cu 6-0 a Argentinei în faţa Boliviei, în preliminariile Cupei Mondiale.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21803340/1/profimedia-0921687948.jpg

Argentina a învins-o pe Bolivia, scor 6-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2026, iar Leo Messi a fost în prim plan.

Campionul mondial din 2022 a marcat de trei ori ('19, '84, '86) şi a oferit două pase de gol pentru Lautaro Martinez ('43) şi Julian Alvarez ('45+3), împotriva Boliviei. Pentru Argentina a înscris şi Almada, în minutul 69.

Pentru Messi este al 10-lea hat-trick la echipa naţională, iar totalul carierei sale a ajuns la 112 goluri pentru Argentina.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani este al doilea pe lista marcatorilor în întreaga carieră pentru o echipă naţională, după portughezul Cristiano Ronaldo (133).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri