Ultima oră
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat
Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi

VIDEO EXCLUSIV | Florin Răducioiu ştie motivul formei slabe a lui Chelsea. ”Nu am înţeles decizia patronilor de a-l schimba pe Tuchel”

Chelsea Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

Chelsea continuă să piardă puncte, după înfrângerea 1-0 de acasă cu Southampton, iar Florin Răduciou consdieră că principala problemă a clubului londonez este chiar antrenorul, Graham Potter.

Analistul Prima Sport nu e surprins de rezultatele slabe înregistrate de ”albaştrii” sub comanda lui Potter, fiind unul dintre cei care nu au înţeles demiterea lui Tuchel.

”Eu nu am înţeles decizia patronilor de a-l schimba pe Tuchel, nu am înţeles acest pariu care era pierdut din start. Ne-am dat seama după câteva etape că nu este profilul de antrenor de care avea nevoie Chelsea. E nevoie de timp să creezi o echipă, să creezi nişte automatisme, o demonstrează şi PSG, care au atâtea stele. 

Din păcate timpul este inamicul acestui antrenor, mie nu mi-a plăcut niciodată, deşi are un nume magic, Potter, face minuni, dar iată că nu face.”, a spus Florin Răducioi, în emisiunea Fotbal Show.

VIDEO | Chelsea - Southampton 0-1. Londonezii continuă forma slabă 

Southampton a câştigat în deplasarea de la Chelsea, scor 1-0, graţie reuşitei din lovitură liberă a lui Ward-Prowse. 

Londonezii nu au arătat un joc grozav în faţa ultimei clasate din Premier League şi rămân pe locul 10.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele