Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | Corvinul - Paksi 0-2. Hunedorenii au gestionat perfect avantajul din tur

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 18 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21669539/2/fc-corvinul-hunedoara-fc-paksi-europa-league-primul-tur-preliminar-18-07-2024.jpg

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, după ce a pierdut la Sibiu, scor 0-2, în faţa maghiarilor de la Paksi.

Hunedorenii au început bine la Sibiu, în returul cu Paksi, şi Marius Lupu a lovit bara încă din minutul 1, însă se fluierase deja o poziţie de ofsaid. A urmat lovitura de cap a lui Bradu, care a trimis puţin peste poartă în minutul 5. După cinci minute Flavius Iacob a şutat de la distanţă, puţin pe lângă bara porţii lui Szappanos.

Portarul gazdelor, Lefter, a scos de sub transversală mingea trimisă de Manolache, scăpându-i pe hunedoreni de un autogol. Konyves a marcat în minutul 28, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid milimetric.

Lefter a intervenit excelent în minutul 78, la o serie de şuturi din careu, pentru ca în minutul 79 să se recunoască învins după ce Norbert Konyves a şutat, Hrezdac a deviat şi Paksi a înscris, deschizând scorul.

Maghiarii au mai înscris odată în minutul 90, prin Daniel Bode, şi s-au impus cu 2-0, însă Corvinul se califică în turul următor după acel 4-0 înregistrat în Ungaria.

VIDEO | Corvinul - Paksi 0-2 (Konyves 78, Bode 89), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Corvinul: Lefter - Bradu, Lică, Manolache, Iacob - Hrezdac - Lupu, Roger, Neacşa, Pîrvulescu - Buş
  • Paksi: Szappanos - Otvos, Kinyik, Szabo - Osvath, Mezei, Vecsei, Papp, Kovacs - Hahn, Konyves

Minutul 90+4: Final de meci! Paksi bate cu 2-0, dar Corvinul se califică în turul II preliminar al Europa League.

Minutul 89: GOL Paksi! Bode reia cu capul din 5 metri.

Minutul 78: GOL Paksi! Lefter are o dublă paradă, apoi Neacşa scoate de pe linia porţii! Pe respingere Konyves profită şi reia din 16 metri.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 38: Pîrvulescu rezistă marcajului unui advers, pătrunde în careu şi din cădere îl întinde serios pe Szappanos.

Minutul 28: Konyves trece uşor printre doi fundaşi adverşi, apoi îl învinge şi pe Lefter. Reuşita este anulată la VAR pentru offside.

Minutul 14: Şansă mare pentru Paksi! Şutul lui Hahn din careu s-a dus în plasa laterală.

Minutul 10: Iacob a fost aproape să îl surprindă pe Szappanos. Execuţia acestuia din prima de la 30 de metri a trecut puţin pe lângă poartă.

Minutul 5: Bradu bate un corner la prima bară, iar Lică reia cu capul din câţiva metri peste poartă.

Minutul 1: Lupu a scăpat singur cu portarul, dar a reluat în bară. Jucătorul celor de la Corvinul era în offside.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------

Corvinul vine după meciul senzaţional din tur, unde s-au impus cu 4-0 în deplasare, iar partida din retur pare doar o formalitate în acest moment. Hunedorenii au debutat în actualul sezon, în Supercupa României, unde au fost învinşi cu 3-0 de FCSB.

De cealaltă parte, Paks va debuta în actualul sezon din prima ligă a Ungariei la finalul lunii iulie şi nu are mari speranţe de la returul cu echipa din Hunedoara, după rezultatul catastrofal din tur. Paks a încheiat sezonul trecut pe locul al doilea şi au câştigat şi Cupa Ungariei, după finala câştigată în faţa lui Ferencvaros.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele