Ultima oră
Finlanda U21 - România U21 2-0! Înfrângere dureroasă pentru elevii lui Daniel Pancu Finlanda U21 - România U21 2-0! Înfrângere dureroasă pentru elevii lui Daniel Pancu
Becali l-a văzut pe Olaru l-a naţională şi a vorbit: ”Să fie decisiv!” 

Becali l-a văzut pe Olaru l-a naţională şi a vorbit: ”Să fie decisiv!”
Alexandru Mitriţă a impresionat pe toată lumea după primele două meciuri de la revenirea la naţională: „Este prezent şi are consistenţă” Alexandru Mitriţă a impresionat pe toată lumea după primele două meciuri de la revenirea la naţională: „Este prezent şi are consistenţă”
Emil Săndoi revine în Superliga! Conducerea clubului a făcut anunţul: „Mâine dimineaţă va sosi” Emil Săndoi revine în Superliga! Conducerea clubului a făcut anunţul: „Mâine dimineaţă va sosi”
VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Letonia - Insulele Feroe 1-0 VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Letonia - Insulele Feroe 1-0
Ultimă oră! Conor McGregor, revenire de senzaţie! Şeful de la UFC a făcut marele anunţ

Ultimă oră! Conor McGregor, revenire de senzaţie! Şeful de la UFC a făcut marele anunţ

MM Stoica sare în apărarea lui Dan Petrescu: „Nu suntem puţin cam sensibili?!” | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21699577/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71-1.png

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

În minutul 40, Unirea Slobozia a reuşit să marcheze, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side. Până să fie verificat VAR-ul, Dan Petrescu a izbucnit la adresa arbitrului pe motivul unui fault la jumătatea terenului şi a fost eliminat.

Imediat după partida din Gruia, faza a fost analizată în studio-ul Fotbal Show, iar MM Stoica a sărit în apărarea „Bursucului” şi consideră că arbitrul ar fi putu să închidă ochii în acel moment şi să îl ignore pe Dan Petrescu.

„Poate nu trebuie cauţionat că se manifestă la modul ăsta. Dar e o greşeală de arbitraj. El reacţionează în urma unei reacţii de arbitraj. Nu suntem puţin cam senibili?

Că nu cred că a înjurat, că dacă înjura lua roşu de la început şi se consemna, că eu am văzut ce se consemnează în rapoartele de arbitraj. Se scrie cuvânt cu cuvânt.

Tu dacă ai greşit ca arbitru, că ştii că ai greşit, nu te faci că nu auzi până la urmă?” , a spus MM Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele