Ultima oră
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău

VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 3-2. Tachtsidis aduce victoria pentru Dan Petrescu în prelungiri

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21666720/2/fc-cfr-1907-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-14-07-2024.jpg

CFR Cluj a câştigat pe teren propriu, 3-2, cu Dinamo, într-un meci din prima etapă a Superligii, în care a revenit de la 0-2.

Dinamo a înscris prin Cîrjan ’14 şi Abdallah ’34.

CFR Cluj a revenit şi s-a impus datorită golurilor lui Deac ’42 (penalty), Bîrligea ’52 şi Tachtsidis.

VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 3-2 (Deac 42-penalty, Bîrligea 51, Tachtsidis 90+2 / Cîrjan 14, Abdallah 34), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • CFR: Sava - Thaqi, Kresic, M. Ilie, Camora (cpt.) - Artean, K. Keita, Tachtsidis - Deac, Michael, M. Kamara
  • Dinamo: Golubovic - Costin, Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov, Gnahore, Cîrjan - Abdallah, Selmani, Politic (cpt.)

Minutul 90+7: Final de meci! CFR bate cu 3-2.

Minutul 90+2: GOL CFR! Bîrligea trece de mai mulţi adversari şi scoate la Tachtsidis. Grecul a tras din 16 metri perfect.

Minutul 90: Caragea recuperează şi pătrunde, apoi trimite la Bani. Reluarea acestuia din 15 metri s-a dus pe lângă bară.

Minutul 74: Mogoş îl lansează în careu pe Korenica, care reia sub transversală. Golubovic respinge spectaculos în corner.

Minutul 64: Şansă uriaşă irosită de Bîrligea! Atacantul a primit pe jos de la Kamara, dar a reluat din câţiva metri pe lângă poartă.

Minutul 51: GOL CFR! Bîrligea trece elegant de fundaşii centrali Boateng şi Homawoo, apoi reia pe sub Golubovic din careu.

Minutul 45+3: Pauză! Dinamo conduce cu 2-1.

Minutul 42: GOL CFR! Politic îl faultează în careu pe Artean. Deac execută şi înscrie de la punctul cu var. Golubovic a plecat pe celălalt colţ.

Minutul 34: GOL Dinamo! Politic centrează, Camora pierde surprinzător prim planul, iar Abdallah profiă din câţiva metri.

Minutul 29: Deac bate o lovitură liberă la bara a doua. Lovitura cu capul din 4 metri a lui Kresiv e uşor deviată peste transversală.

Minutul 14: GOL Dinamo! Cîrjan trece elegant de Kresic şi îl lobează pe Sava din careu.

Minutul 8: Abdallah centrează bine, dar Cîrjan încurcat de Politic trimite slab cu capul din câiva metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Dan Petrescu a revenit la „cârma” CFR-ului în finalul sezonului trecut, dar nu a avut timp să facă prea multe. Ardelenii au terminat pe locul secund, la 3 puncte de campioana FCSB, iar acum pornesc în noul sezon cu un obiectiv clar: titlul şi calificarea în grupele Conference League.

De cealaltă parte, Dinamo s-a salvat de la retrogradare după barajul cu Csikszereda, iar acum vrea să facă uitat sezonul ruşinos şi atacă play-off-ul.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria categorică a grupării din Gruia, scor 4-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele