Ultima oră
România U18, victorie şi în al doilea meci de pregătire contra Moldovei România U18, victorie şi în al doilea meci de pregătire contra Moldovei
E gata! Cornel Şfaiţer s-a înţeles cu noul antrenor E gata! Cornel Şfaiţer s-a înţeles cu noul antrenor
FCSB - Petrolul ar urma să se joace în afara Bucureştiului FCSB - Petrolul ar urma să se joace în afara Bucureştiului
Cursă perfectă pentru cel mai tânăr pilot de viteză în coastă
Cursă perfectă pentru cel mai tânăr pilot de viteză în coastă
România U17 a învins Muntenegru şi a încheiat Syrenka Cup pe locul al doilea România U17 a învins Muntenegru şi a încheiat Syrenka Cup pe locul al doilea
Mircea Lucescu, desfiinţat de un antrenor! "Băi, Mircea cel Bătrân! Era să te bată o echipă de tot râsul" Mircea Lucescu, desfiinţat de un antrenor! "Băi, Mircea cel Bătrân! Era să te bată o echipă de tot râsul"

Jucătorul care îl va înlocui pe Musi în primul 11 | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21697778/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-09-08-2024.jpg

FCSB a învins-o pe Farul, scor 3-2, vineri seară.

Musi s-a accidentat în timpul partidei, iar veştile nu sunt deloc bune. Se pare că fotbalistul campioanei nu putea să calce, are cel puţin o entorsă şi i-au dat lacrimile când a ieşti de pe teren şi a fost luat în braţe de Mihai Stoica.

Musi era jucătorul de la FCSB care îndeplinea regula U21, astfel că pierderea este una importantă. În cadrul emisiunii Fotbal Show, Gigi Becali a anunţat că Andrei Pandele  îl va înlocui în primul 11 pe Musi.

"O să joace Pandele şi gata. Ce putem să facem? Aia o să o reglementăm prin lege (n.r. regula U21). Prin Legea Sportului vom reglementa că Federaţia nu se poate implica în alcătuirea loturilor, indiferent de vârstă, culoare şi naţionalitate", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele