Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Gigi Becali şi-a ales favorita pentru locul 2 în Superliga. „Nu vreau să-mi văd rivalele în cupele europene” | EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21565705/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-4-1.jpg

FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Rapid a reuşit să îi amâne sărbătorirea titlului echipei antrenate de Elias Charalambous, iar giuleştenii au rămas neînvinşi în derby-urile cu FCSB din acest sezon.

Gigi Becali a intrat în direct la Fanatik Superliga, după meciul de pe „Arena Naţională”, şi a vorbit despre favorita lui la locul 2 în play-off-ul Superligii. Patronul „roş-albaştrilor” a recunoscut că îşi doreşte ca Farul să încheie pe poziţia secundă, motivând că nu vrea ca rivalele sale din campionat să ajungă în cupele europene.

„Am spus de la început că-l prefer pe Gică Hagi. Eu nu vreau să-mi văd rivalele în cupele europene. Nu vreau să încaseze bani rivalii mei în cupele europene. Deocamdată Farul Constanţa pare că o să termine pe locul doi. Eu vreau Hagi, vreau ca să fie Farul Constanţa.

Nu m-am aşteptat ca Farul să o bată pe CFR Cluj cu 5-1. Recunosc că am ţinut cu Gică Hagi, dar nu m-am aşteptat la aşa ceva. Nu ştiu ce s-a întâmplat, n-am văzut tot meciul, pe la 3-1 am dat drumul la televizor. Nu că e perfect ca Farul să termine pe doi, dar aşa îmi doresc.

Nu vreau să se interpreteze acum că facem noi înţelegeri ca să termine Farul pe doi. Vreau ca Hagi să termine pe locul doi şi Oţelul Galaţi sau U Cluj să termine pe locul trei, să câştige barajul de Europa şi să termine pe locul trei”, a declarat Gigi Becali pe Prima Sport 1.

FCSB - Rapid 2-2. Giuleştenii au întârziat sărbătoarea „roş-albaştrilor”

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru ofsaid în minutul 3. FCSB a deschis totuşi scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapidul a avut o reacţie incredibilă şi a preluat conducerea în numai patru minute.

Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16) şi giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21 a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la Rrahmani.

Elevii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic.

Aioani a intervenit, în minutul 64, la şutul lui Florinel Coman, iar până la final, în ciuda dominării clare a roş-albaştrilor, nu s-a mai înscris, meciul terminându-se la egalitate, 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele