Ultima oră
O nouă problemă la Barcelona! Un alt star al catalanilor s-a rupt

O nouă problemă la Barcelona! Un alt star al catalanilor s-a rupt
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Juventus şi Aston Villa s-au impus fără mari emoţii VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Juventus şi Aston Villa s-au impus fără mari emoţii
După Adi Petre, încă un fost jucător de la FCSB şi-a anunţat retragerea din fotbal După Adi Petre, încă un fost jucător de la FCSB şi-a anunţat retragerea din fotbal
Erik Lincar, revenire de senzaţie în fotbalul românesc

Erik Lincar, revenire de senzaţie în fotbalul românesc
Antrenorul rivalei din Superliga care l-a uimit pe Gigi Becali: „E un geniu la fotbal, mă depăşeşte ce face el” Antrenorul rivalei din Superliga care l-a uimit pe Gigi Becali: „E un geniu la fotbal, mă depăşeşte ce face el”
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa

Basarab Panduru ştie ce se va întâmpla cu Marian Aioani | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21705972/1/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-29-07-2024-2.jpg

Rapid a remizat cu Dinamo, scor 1-1, duminică seară.

Titular în poarta formaţiei din Giuleşti a fost Benjamin Siegrist, fotbalistul adus de Neil Lennon de la Celtic. Astfel, se pare că Marian Aioani nu mai are şanse să apere la Rapid, iar Basarab Panduru este sigur de ce se va întâmpla cu portarul român.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, fostul fotbalist a spus că este convins că Aioani se va întoarce la Farul. De asemenea, Panduru crede că Neil Lennon încearcă să îi îndepărteze pe mai mulţi jucători.

"Pare că se întâmplă ceva, dar nu ştii ce. Iacob nu este, Hasani e pe bancă, nu intră. Pare că, uşor, uşor, probabil că încearcă să scape de anumiţi jucători, că nu te mai bazezi pe ei, chiar dacă parcă au valoare mai mare decât cei care intră.

A zis că e cel mai bun (n.r. Siegrist), portarul pe care se bazează el. Aioani se întoarce la Farul, ce vrei să fac? I-am găsit şi echipă imediat, ca să nu aibă probleme. Am găsit deja soluţia, repede", a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele