Ultima oră
Dan Spătaru a fost din nou împrumutat. Unde va evolua fotbalistul celor de la FCSB Dan Spătaru a fost din nou împrumutat. Unde va evolua fotbalistul celor de la FCSB
Editorial Vlad Măcicăşan | Mitriţă şi îmbrăţişarea fotbalului simplu Editorial Vlad Măcicăşan | Mitriţă şi îmbrăţişarea fotbalului simplu
A fost integralist la EURO, iar acum a plecat din Superligă A fost integralist la EURO, iar acum a plecat din Superligă
România U18, victorie şi în al doilea meci de pregătire contra Moldovei România U18, victorie şi în al doilea meci de pregătire contra Moldovei
E gata! Cornel Şfaiţer s-a înţeles cu noul antrenor E gata! Cornel Şfaiţer s-a înţeles cu noul antrenor
FCSB - Petrolul ar urma să se joace în afara Bucureştiului FCSB - Petrolul ar urma să se joace în afara Bucureştiului

Basarab Panduru a dat verdictul cu privire la Neil Lennon | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21698755/1/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-29-07-2024.jpg

Rapid a remizat cu Gloria Buzău, scor 1-1, sâmbătă seară. Formaţia din Giuleşti a avut, din nou, o prestaţie ştearsă, în special în repriza a doua.

Venit în România în această vară, Neil Lennon a început să fie contestat de fanii echipei şi i s-a cerut demisia. Rapid a strâns doar patru puncte în primele cinci etape şi este singura echipă fără victorie în actuala stagiune.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Basarab Panduru a dat verdictul în privinţa lui Neil Lennon. Fostul fotbalist este de părere că tehnicianul nu ar trebui demis încă şi a punctat că au trecut doar cinci etape şi că Neil Lennon nu este român, experienţa în România fiind o noutate pentru el.

"Mi se pare că e cam devreme să iei o decizie. Etapa a cincea cu antrenor străin ... e devreme. E clar că lucrurile nu merg. Poate la prima pauză să te gândeşti să la ceva, dar acum nu cred că e corect. Nu e corect pentru nimeni.

Gândeşte-te, tu pui un antrenor care imediat să facă treabă sau te gândeşti, când îl pui, că s-ar putea să nu poată să facă nimic în primele etape? Dacă nu accepţi că poate să nu facă treabă, ai tu o problemă", a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele