Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Amintiri de la Ujpest. Singura partidă a României jucată pe "Szusza Ferenc" s-a încheiat cu un scor istoric

Retro Sport Publicat de Tudor Moisa pe 12 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40026/21345174/1/7931457958-272e3b05cc-b.jpg

România reia drumul spre Euro astăzi seara. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu întâlneşte Belarus, iar partida va fi în format live text pe site-ul PrimaSport.ro.

  • România - Andorra se joacă duminică, de la 21:45, în direct la Prima TV

Meciul din seara aceasta se va juca pe teren neutru, în Ungaria, pe stadionul celor de la Ujpest. Motivul este interdicţia selecţionatei din Belarus de a juca partidele de pe teren propriu în propria ţară, din cauza sprijinului acordat Rusiei în invazia din Ucraina.

România a jucat o singură dată în istorie pe stadionul "Szusza Ferenc", iar rezultatul a fost unul care ne bântuie şi astăzi.

Ungaria a învins reprezentanta României, pe 6 iunie 1948, cu 9-0. Partida s-a disputat în cadrul Cupei Balcanilor. Înfrângerea a rămas până astăzi cea mai drastică din istoria tricolorilor.

Pentru maghiari au marcat Meszaros (30, 46), Egresi (43, 61, 72), Puskas (58, 82) şi Kocsis (67, 85).

mail-share icon Email
viewscnt

Retro Sport

Ultimele articole Toate articolele