Ultima oră
Dinamo a câştigat procesul cu Oţelul! Câţi bani trebuie să achite gălăţenii Dinamo a câştigat procesul cu Oţelul! Câţi bani trebuie să achite gălăţenii
VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-1, în direct la Prima Sport 1. Matei deschide scorul VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-1, în direct la Prima Sport 1. Matei deschide scorul
Jocurile Olimpice de la Paris: Cinci sportivi au fost depistaţi pozitiv la testele antidoping efectuate în timpul competiţiilor Jocurile Olimpice de la Paris: Cinci sportivi au fost depistaţi pozitiv la testele antidoping efectuate în timpul competiţiilor
Aşteptarea a luat sfârşit! Unul dintre cei doi atacanţi transferaţi de Rapid poate debuta Aşteptarea a luat sfârşit! Unul dintre cei doi atacanţi transferaţi de Rapid poate debuta
Probleme serioase pentru Mehmet Topal înainte de duelul cu FCSB. ”Abia a venit zilele astea la antrenamente” Probleme serioase pentru Mehmet Topal înainte de duelul cu FCSB. ”Abia a venit zilele astea la antrenamente”
Motivul incredibil pentru care Lionel Messi nu a fost suspendat înainte de o finală de Copa America Motivul incredibil pentru care Lionel Messi nu a fost suspendat înainte de o finală de Copa America

Alex Mitriţă, taxat dur după ce a cerut două zile de odihnă: „Băi, e început de campionat!” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21691811/1/453522640-1232818607879614-4561377253146044262-n.png

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a patra din Superligă.

După egalul cu „găzarii” , Alexandru Mitriţă a cerut public două zile de odihnă pe fondul oboselii.

Imediat după duelul din Bănie, analiştii Prima Sport au analizat declaraţia liderului de la Craiova şi au menţionat că nu e posibil ca la început de sezon, un jucător să ceara deja zile libere.

„Mitriţă cere două zile libere în momentul de faţă. După 400 de minute cere două zile libere că e foarte obosit. E normal la început de sezon?

Că dacă tu ceri să zicem, ai un program extrem de încărcat, s-or nimeri nişte intermediare între etapele a treia şi a patra din play-off când deja ai la activ meciuri. Atunci poţi spune că simţi nevoia de două zile libere. Dar acum?” , a spus Silviu Tudor Samuilă. moderatorul emisiunii Fotbal Show.

Basarab Panduru s-a arătat şi el extrem de surprins ce a spus Mitriţă: „Te aştepţi la orice numai zile libere să nu ceară. Băi e începutul de campionat”

Declaraţiile lui Mitriţă din finalul meciului cu Petrolul

”Important e că nu am pierdut, am luat un punct şi sper să avem o zi, două libere să ne reîncărcăm. Am simţit oboseala în teren. Petrolul nu ştiu dacă a legat patru-cinci pase, a stat mai mult în defensivă. Am încercat să îi desfacem, dar nu am putut.

 

Ne axăm pe campionat, nu am pierdut în seara asta, nu trebuie să fim aşa trişti. Am scos un punct”, a declarat Alex Mitriţă la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele