Ultima oră
Bayern transferă direct din Premier League! 53 de milioane de euro pentru vedeta clubului englez Bayern transferă direct din Premier League! 53 de milioane de euro pentru vedeta clubului englez
Polo | România, două victorii şi trei înfrângeri la turneul amical de la Sabac, înainea JO de la Paris

Polo | România, două victorii şi trei înfrângeri la turneul amical de la Sabac, înainea JO de la Paris
Probleme pentru FCSB în deplasarea din San Marino! Suma imensă pe care ar fi trebuit să o achite „roş-albaştri” | EXCLUSIV Probleme pentru FCSB în deplasarea din San Marino! Suma imensă pe care ar fi trebuit să o achite „roş-albaştri” | EXCLUSIV
Atleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani

Atleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani
De ce ar putea profita FCSB în meciul din preliminariile Champions League. „Ăsta e avantajul nostru” | EXCLUSIV VIDEO De ce ar putea profita FCSB în meciul din preliminariile Champions League. „Ăsta e avantajul nostru” | EXCLUSIV VIDEO
Dorit cu insistenţă de Becali, MM Stoica îi închide uşa în nas fotbalistului de milioane: ”Bine că nu l-a luat Gigi!” | VIDEO EXCLUSIV

Dorit cu insistenţă de Becali, MM Stoica îi închide uşa în nas fotbalistului de milioane: ”Bine că nu l-a luat Gigi!” | VIDEO EXCLUSIV

Adrian Mititelu continuă războiul cu FRF: „Trebuie să facem curăţenie în fotbal”

Fotbal Romania Publicat pe vineri, 09:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21656001/1/jmhhc2g9oge0yje0ymm4mtblmmm5ytu2ogviowqxmzhhywzim2y-thumb.jpg

După dezafilierea Universităţii Craiova, din urmă cu mai bine de 10 ani, Adrian Mititelu a început un război cu Federaţia Română de Fotbal.

Judecătorii i-au dat câştig de cauză lui Adrian Mititelu într-un proces în care contesta statutul lui Burleanu de preşedinte FRF. Asta înseamnă că FRF funcţionează în ilegalitate, iar Răzvan Burleanu nu ar fi în mod legal preşedintele Federaţiei.

Decizia nu este una definitivă, iar în acest context Adrian Mititelu vrea să meargă până în pânzele albe în acest caz şi cere demisiile celor care conduc fotbalul românesc. Patronul celor de la FCU Craiova i-a scos în evidenţă şi pe cei care au contribuit la funcţionarea ilegală a FRF

„Noi acum nu putem vorbi decât de ultimul mandat al lu Burleanu, pentru că celelalte au expirat. Adică în 2022 Burleanu a fost ales de unii care nu aveau niciun drept. El exercită în mod fraudulos funcţia de preşedinte.

El a fost votat de unii pe care voia să îi afilieze astăzi şi instanţa i-a respins. Dacă nu eşti înscris în registrul respectiv nu ai drept de vot şi de nimic, ei timp de 20 de ani au creat o organizaţie păralelă.

Şi au reuşit să se menţină la putere cu ajutorul unor judecători. Şi în acest moment avem o conducere a FRF dată de unii care nu aveau dreptul să voteze.

Au încercat să acopere aceste probleme şi noi am intervenit şi au respins cererea lor, ei oficial sunt dovediţi a fi hoţi", a fost atacul fără menajamente al lui Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Omul de afaceri doreşte să se organizeze alegeri în fruntea FRF şi vrea o revoluţie totală în fotbalul românesc, care să schimbe federaţia din temelii.

„Ei trebuie să îşi dea demisia, iar instanţa să numească un curator, să facă alegeri doar cu cei care sunt în registru mai sunt doar 7-8 cluburi pe acolo, sunt 300 care votează, dar vreo 3-4 aveau drept de vot ceilalţi nu au nicio calitate.

Au mizat pe ducerea în derizoriu şi pe pilele pe care le-au avut în justiţie şi politică, dar acum sunt într-o situaţie în care nu au fost vreodată. Aici e o chestiune mult mai mare decât pare.

Şi eu sunt uimit că am câştigat procesul pentru că are o conotaţie foarte mare asupra lor. Acum fac revizuire şi i-am aruncat în aer. Revizuiesc procesul de la capăt, să vedem cum vor juca.

Eu am băgat foarte mulţi bani în fotbal iar ăştia s-au îmbogăţit. Sunt cu nasul pe sus, cu maşini luxoase, cu costume Armani, cu parfumuri şi 25 % din banii de la fotbal merg la alte grupuri de interese care îi menţin pe ei în funcţie,

Trebuie să facem curăţenie în fotbal dacă vrem să o luăm pe calea cea bună. Dacă vrem să stăm aşa la mâna unor indivizi care au mandate nelimitate, să nu mai stea la putere câte 40 de ani", a încheiat Adrian Mititelu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele