Ultima oră
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal

VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:49
mail-share icon Email

Ianis Stoica a plecat cu scandal de la "U" Cluj, sezonul precedent. Împrumutul tânărului fotbalist a fost întrerupt de FCSB, iar jucătorul a ajuns la Hermannstadt.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21803233/1/afc-hermannstadt-sibiu-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-play-out-07-04-2024.jpg

România U21 s-a calificat la EURO 2025, marţi seară, după ce a învins reprezentativa similară a Elveţiei, scor 3-1. Primele două reuşite ale "tricolorilor mici" au fost semnate de Ianis Stoica.

După meci, fotbalistul lui Hermannstadt a pus tunurile pe "U" Cluj, echipă de la care a plecat cu scandal, la începutul acestui an. La vremea respectivă, Ioan Ovidiu Sabău a spus că Ianis Stoica a lipsit de la două antrenamente pentru că îşi dorea să plece.

Acum, Ianis Stoica s-a decis să vorbească pe acest subiect şi a spus că nu a fost respectat la "U" Cluj.

"Am făcut alegeri... şi când am plecat de la U Cluj s-a vorbit, că nu ştiu ce... Ca să zic acum adevărul, am fost scos din echipă în cantonament. Nu am fost absolut deloc respectat şi de asta am plecat de la U Cluj. Nu vreau să arunc cu noroi, s-a aruncat mult în mine.

Am vrut să vorbesc despre asta, a fost o alegere înţeleaptă şi mă simt foarte bine la Sibiu. Dar acum simţeam că e momentul să vorbesc şi despre mine un pic. Consider că trebuie să mi se dea mai multă încredere", a declarat Ianis Stoica.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele