Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu

Viitorul lui Mihai Pintilii a fost decis! MM Stoica a confirmat. ”Din vară va merge pe drumul ăsta”

FCSB Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21083972/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, duminică, înaintea meciului cu Sepsi, că are încredere în noul antrenor Elias Charalambous şi a vorbit şi despre Mihai Pintlii, subliniind că nu vede echipa fără acesta, indiferent în ce poziţie, de secund sau principal.

Partida FCSB - Sepsi, din runda a doua a play-off-ului din Superliga, va avea loc luni, de la ora 20:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online, prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

  • În acelaşi timp, cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

"Am urmat aceeaşi filieră ca în 2005 când l-am ofertat pe Oleg Protasov. L-am adus prin intermediul unui agent grec, care vorbeşte bine română şi îl cunoaşte pe Răzvan Lucescu. Prin el am ajuns şi la Elias, am mai încredere, de când a intrat în vestiar pare că este de aici. Experienţa ca jucător o ştiţi foarte bine, Cipru are cred că un coeficient mai mare decât al Greciei.

Pintilii rămâne un membru foarte important al stafului, chiar dacă a fost prigoana asta împotriva lui. Probabil că din vară va merge pe drumul către licenţa Pro. La Pintilii ţin enorm, este admirabil, un om cu o dulceaţă cum nu am mai întâlnit.

Ştiţi genul ăla când te întâlneşti dimineaţa cu el şi ştii că îţi merge bine? Aşa e Pintilii. Eu nu văd vreodată FCSB fără Pintilii, indiferent în ce calitate, de antrenor secund sau principal, el va rămâne cu noi", a declarat Mihai Stoica.

MM este încrezător că în acest sezon se poate încheia seceta de la FCSB în ceea ce priveşte câştigarea campionatului: ”Cred că noi putem să câştigăm campionatul, cred cu tărie asta”, a mai spus managerul de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele