Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | Unirea Slobozia - FCSB 2-2. Campioana nu convinge absolut deloc în startul Superligii

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21670702/2/unirea-slobozia-fcsb-superliga-superbet-19-07-2024.jpg

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate pe teren propriu, 2-2, cu echipa campioană a României, FCSB, într-un meci din etapa a doua din Superligă.

La Clinceni, Alexandru Musi l-a încercat pe Denis Rusu cu un şut din careu, în minutul 16, pentru ca gazdele să treacă pe lângă gol două minute mai târziu, când Ariel Lopez a reluat cu capul, la un corner.

Bucureştenii au deschis scorul după un corner, în minutul 34. Marius Ştefănescu a executat cornerul, iar Lixandru a înscris. În minutul 36 gazdele au restabilit egalitate, tot după un gol din corner, marcat de Filip Ilie. În partea secundă, FCSB a primit un penalti, după consultarea Var, în minutul 54, pentru un fault asupra lui Olaru.

Acelaşi Olaru a transformat şi elevii lui Charalambous au trecut în avantaj, cu 2-1. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90, prin tânărul Andrei Dorobanţu, gol superb, din voleu, de la marginea careului. În minutul 90+3 Ngezana a trimis în transversala propriei porţi şi s-a încheiat 2-2. Unirea Slobozia are patru puncte după primele două etape, în timp ce campioana FCSB a adunat doar două puncte.

VIDEO | Unirea Slobozia - FCSB 2-2 (Ilie 36 / Lixandru 33, Olaru 55-penalty), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pespielov, Şerbănică - A. Lopez, Coadă - S. Camara, Purece, Nkama - F. Ilie
  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut - Ştefănescu, Olaru, Musi - D. Popa

Minutul 90+8: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 90+3: Gazdele au fost aproape să dea lovitura, dar au zguduit transversala.

Minutul 89: GOL Unirea Slobozia! Gele ţine mingea extraordinar în teren şi trimite la Dorobanţu, care reia splendid din voleu de la 15 metri.

Minutul 57: Radunovic trage de la 30 de metri. Mingea s-a dus pe lângă bară.

Minutul 55: GOL FCSB! Purece îl faultează în careu pe Olaru! Acelaşi Olaru reia şi transformă de la punctul cu var.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 36: GOL Unirea Slobozia! Ilie scapă din marcajul lui Radunovic şi reia cu capul după un corner.

Minutul 33: GOL FCSB! Ştefănescu a executat cu uşor efect o loviură de colţ, iar Lixandru a reuşit să trimită în poartă.

Minutul 17: Şansă mare irosită de gazde! Lopez trimite cu capul din 4 metri puţin pe lângă poartă, după un corner.

Minutul 15: Musi reia din unghi. Rusu prinde în doi timpi.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Unirea Slobozia este relevalţia debutului noului sezon al Superligii. Ialomiţenii au surprins pe toată lumea în prima etapă, când au câştigat pe terenul Farului cu scorul de 1-0.

De cealaltă parte, FCSB a debutat cu stângul în noua ediţie. Campioana en-titre a obţinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu, în faţa celor de la „U” Cluj, scor 1-1.

Duelul de vineri este primul din istorie dintre cele două combatante.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele