Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

VIDEO | Ultimă oră! Gigi Becali o dă la întors după victoria FCSB-ului cu Universitatea Craiova. Ce spune despre cedarea clubului: ”Noi am revenit în lupta la titlu!”

FCSB Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa.

Becali a luat această decizie după meciul cu Rapid. Omul de afaceri cerea în acel moment 25 de milioane de euro pentru clubul lui. 

Totuşi, între timp, FCSB a intrat din nou în lupta pentru titlu. Echipa bucureşteană a învins pe Universitatea Craiova, iar CFR şi Farul Contanţa s-au încurcat în campionat. 

În cursul zilei de marţi, Becali a dat mai multe declaraţii. El susţine că în cazul în care FCSB va câştiga titlul, el va cere pentru vânzarea FCSB 40 de milioane de euro. 

”Am revenit în lupta la titlu. Eu acum dau interviu ăsta pentru că… Eu de fapt am terminat, doar că am un client cu care negociez.

Am 25 de milioane, a zis că dă 25 de milioane, dar am zis că dacă iau campionatul nu mai vreau pentru că pot să iau 40 – 50.

Dacă sunt campion pot să ai 40 de milioane. Negociez cu el ca să iau 40 de milioane pe echipă dacă ies campion, dacă nu o să iau 25. Contează asta foarte mult”, a spus Gigi Becali.

În clasament, lider este Farul, cu 43 de puncte, iar pe locul 2 se află FCSB, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele