Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2. Mitriţă îi duce pe olteni pe primul loc

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21695833/2/cra-sep.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Ambele goluri ale învingătorilor au fost marcate de Alexandru Mitriţă.

Covăsnenii au cerut un penalti chiar în minutul 12, la căderea lui Kallaku în careu, după un contact cu Vlădoiu, dar arbitrul nu a acordat nimic. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 32, prin Alexandru Mitriţă, care a finalizat excelent, cu o scăriţă. Sepsi a ratat o dublă ocazie în minutul 43, prin Neskovic si Debeljuh, iar craiovenii au intrat în avantaj la cabine.

Debeljuh a reuşit egalarea în minutul 69, după o fază care a avut nevoie de validarea VAR, însă Mitriţă a înscris la vinclu în minutul 82 şi FCU Craiova s-a impus cu 2-1 la Sf. Gheorghe, nu înainte ca Alewxandru Creţu să fie eliminat pentru al doilea galben. Oltenii au trecut pe primul loc al clasamentului, cu 11 puncte, iar Sepsi se află pe 4, cu 8 puncte.

VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2 (Debeljuh 69 / Mitriţă 31, 82) în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Oteliţă, Ciobotariu, Ninaj, F. Ştefan - Alimi, Mino, Kallaku - Neskovic, Debeljuh, Breij
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Sierra Perez, Ndong - Oshima, Mekvabishvili - Baiaram, Mitriţă, Paradela - Koljic

Minutul 90+6: Final de meci! Universitatea Craiova bate cu 2-1.

Minutul 82: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă pătrunde în careu, driblează elegant şi reia din careu sub transversală.

Minutul 69: GOL Sepsi! Debeljuh reia din faţa porţii cu genunchiul. Reuşita a fost analizată la VAR pentru fault în atac şi henţ.

Minutul 66: Ştefan centrează din flanc, iar Debeljuh trimite cu capul din 5 metri pe lângă poartă.

Minutul 59: Coman reia cu spatele, dar Popescu respinge.

Minutul 45+3: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 43: Neskovic reia cu latul de la 20 de metri, iar Popescu se întinde şi scoate, apoi, pe respingere, portarul oltenilor salvează extraordinar la şutul trimis de Debeljuh.

Minutul 39: Alimi reia cu capul peste poartă o minge venită din corner.

Minutul 31: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă scapă singur cu portarul şi ”îl execută” pe Niczuly cu un lob.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

Sepsi are un început entuziasmant de sezon, cu două egaluri şi două victorii în primele patru meciuri, covăsnenii se află pe locul 4 în clasament. Echipa antrenată de Storck vine după egalul din deplasare, scor 2-2, obţinut cu Rapid.

De cealaltă parte U. Craiova vine tot după un egal, 0-0, acasă cu Petrolul, meci în care jocul oltenilor a lăsat de dorit. Cu toate acestea echipa lui Costel Gâlcă este pe locul 2 în Superliga, după primele etape, înregistrând două egaluri şi două victorii. 

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în stagiunea trecută, în faza play-off-ului, când oltenii s-au impus cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele