Ultima oră
Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători” Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători”
Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei
Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană
Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!” Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!”
VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas

VIDEO | Scene ireale în Turcia! Bătaie generală după Trabzonspor – Fenerbahce. Fanii gazdelor i-au atacat pe jucătorii rivali

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21527505/1/tra-fen.jpg

Fanii echipei Trabzonspor au intrat pe teren şi i-au atacat pe jucătorii formaţiei Fenerbahce, duminică seară, după meciul din prima ligă pierdut cu scorul de 2-3.

Tensiunile au început să crească în minutul 87, când au fost aruncate obiecte pe teren după ce Batshuayi a marcat ceea ce s-a dovedit a fi golul victoriei pentru echipa oaspete Fenerbahce.

La finalul partidei, în timp ce fotbaliştii de la Fenerbahce se bucurau de victorie pe teren, suporterii au reuşit să pătrundă pe gazon şi a izbucnit o încăierare cu forţele de ordine.

Antrenorul echipei Fenerbahce, Ismail Kartal, a declarat că jucătorii săi nu i-au provocat pe fani şi că echipa sa a fost atacată, în timp ce antrenorul echipei Trabzonspor, Abdullah Avci, a declarat că evenimentele de la final au fost supărătoare.

Ministrul de interne Ali Yerlikaya a transmis ulterior, pe platforma de socializare X, că autorităţile au lansat o anchetă privind încăierarea de la finalul meciului şi pentru a-i identifica pe fanii care au luat cu asalt terenul.

"Nu este niciodată acceptabil ca violenţa să existe pe terenurile de fotbal", a adăugat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri