Ultima oră
Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători” Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători”
Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei
Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană
Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!” Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!”
VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas

VIDEO | ”Presiunea nu scade”. Nicolae Dică are o serie excelentă la FCSB în Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20898152/1/fcsb-fk-viking-stavanger-play-off-uefa-europa-conference-league-18-08-2022.jpg

FCSB a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Sepsi OSK, în etapa a 15-a din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Compagno, în minutul 50, din penalty. Este a patra victorie consecutivă pentru formaţia lui Nicolae Dică în campionat.

Tehnicianul a analizat partida şi a dezvăluit că a fost optimist cu privire la faptul că echipa se poate redresa, după un start de sezon modest.

 ”E a patra victorie, mă bucur, îi felicit pe băieţi, am văzut atitudine, un grup unit, asta contează. Am întâlnit o echipă foarte bună, ne-a pus probleme. Tot jocul s-a jucat pe contre.

E important că am reuşit să câştigăm. Târno a făcut o partidă foarte bună, şi la acel 11 metri cred că s-a jucat jocul. Glumeam cu el să joace mereu doar pe terenul ăsta, şi anul trecut a făcut un joc foarte bun aici.

Cu Billel am vorbit înainte de joc că va fi rezervă, am decis să intre aveam nevoie de un jucător care să ţină mai multe de balon. La final am schimat ca să mai tragem de timp, dar şi din cauza problemei sale la genuncghi, să nu riscăm. Avea dreptate arbitrul, am ieşit din zona unde trebuie să stau, îmi asum. Presiunea nu scade. E un lucru pozitiv că am ajuns pe locurile de play-off, dar deocamdată nu s-a obţinut nimic. Aceste victorii trebuie legate.

Nu mă gândesc la oamenii care mă critică, nu au fost momente bune, dar încerc să iau lucrurile care mă pot ajuta, mereu sunt focusat pe ce am de făcut.

După meciul cu Craiova, am avut o discuţie cu MM, l-am întrebat dacă are încerdere că putem să redresăm corabia, a zis că da şi cred că putem face lucruri bune înainte.

Aşa e, dar am tot încercat, am vorbit cu el, i-am zis să nu mai ţină aşa mult sperăm să nu mai facă aceste greşeli”,
a declarat Dică, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele