Ultima oră
A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului
Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani
Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului
Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11 Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11
Ştefan Târnovanu, pus la zid de fostul său antrenor! "Sunt supărat pe el" Ştefan Târnovanu, pus la zid de fostul său antrenor! "Sunt supărat pe el"

VIDEO | Motivele pentru care Florinel Coman a început să aibă evoluţii tot mai bune la FCSB

FCSB Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

Florinel Coman a fost singurul jucător remarcat de Gigi Becali după derby-ul din Gruia, dintre CFR Cluj şi FCSB, transmis în direct de Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Mijlocaşul a evoluat ca în vremurile bune, iar omul de afaceri e convins că aşa va juca şi de acum înainte, că va începe din nou să facă diferenţa pentru FCSB.

Coman a fost într-un con de umbră luni bune, dar de ceva vreme începe să aibă evoluţii apreciabile. Cu CFR Cluj a marcat un gol superb şi a şi avut multe incursiune în viteză, driblinguri de efect cu care a pus probleme formaţiei din Ardeal.

Gigi Becali, la o zi după duelul de la Cluj, a dezvăluit care este motivul pentru care Florinel Coman a început să aibă prestaţii tot mai solide. În urma reuşitei din partida cu CFR, Florinel Coman a ajuns la şapte goluri în acest sezon, în 36 de confruntări. În acelaşi timp, s-a făcut remarcat şi cu şase pase decisive.

Florinel… Eu am spus! A devenit mai bun decât când l-am luat eu, a făcut saltul. A înţeles că nu merge… Munca… El vine şi se antrenează, după merge la sală şi se antrenează şi singur. Muncă, muncă, muncă.

La un moment dat a driblat şase jucători, a făcut ce face Neymar. Se joacă cu mingea ca Neymar. Bine, acum nu vreau să îl laud… Nu l-au motivat criticile mele, l-a motivat Dumnezeu care i-a zis: «Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâldău ia milioane de euro, iar ăştia în faţa ta erau mici, tu erai la distanţă de ei». El trebuie să ia mai multe milioane. Gata…”, a spus Gigi Becali.

Golul marcat de Florinel Coman cu CFR 

Florin Răducioiu a numit fără ezitare fotbalistul derby-ului CFR – FCSB: Florinel Coman!

Derby-ul CFR Cluj - FCSB, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar Florin Răducioiu a declarat la final, în emisiunea Fotbal Show, că jucătorul pe care l-a remarcat în confruntare a fost Florinel Coman.

Mijlocaşul FCSB-ului a avut acţiuni foarte bune, a pus în multe rânduri în pericol poarta ardelenilor şi chiar a reuşit să marcheze. Fostul mare atacant al echipei naţionale a afirmat că, în acest meci, Coman s-a ridicat la nivelul de acum mai mulţi ani, dar că evoluţia acestuia, oricât de solidă a arătat, nu a fost suficientă pentru ca FCSB să plece cu toate punctele din Gruia.

”Cred că plusul FCSB-ului a fost Florinel Coman. A fost jucătorul care a revitalizat jocul echipei. Nu mai vorbesc de golul marcat, îl ştiu cum e ca jucător, l-am avut la lotul naţional. A avut nişte acţiuni extraordinare, dar prea puţin să fie doar el în mână pentru ca FCSB să se impună.

Coman e un jucător care driblează, trage la poartă, are lovituri libere care fac parte din arsenalul lui”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele