Ultima oră
Grigor Dimitrov, înlocuitorul lui Rafael Nadal în Laver Cup

Grigor Dimitrov, înlocuitorul lui Rafael Nadal în Laver Cup
Oficialul CFR-ului, îngrijorat! Probleme serioase pentru Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu FCSB. „Jucătorii au lipsit de la antrenamente” Oficialul CFR-ului, îngrijorat! Probleme serioase pentru Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu FCSB. „Jucătorii au lipsit de la antrenamente”
Jurnaliştii scoţieni au răbufnit după ce au văzut situaţia în care a ajuns Ianis Hagi: ”Chiar nu înţeleg de ce este tratat ca un câine!”

Jurnaliştii scoţieni au răbufnit după ce au văzut situaţia în care a ajuns Ianis Hagi: ”Chiar nu înţeleg de ce este tratat ca un câine!”
Daniel Bîrligea, înaintea partidei CFR Cluj - FCSB. „Mă pregătesc pentru debutul oficial” Daniel Bîrligea, înaintea partidei CFR Cluj - FCSB. „Mă pregătesc pentru debutul oficial”
Adrian Mititelu anunţă un nou tun pe piaţa transferurilor. Fotbalistul care îi poate lua minţile lui Becali: ”E ca un Mitriţă turbo. E super fotbalist!”

Adrian Mititelu anunţă un nou tun pe piaţa transferurilor. Fotbalistul care îi poate lua minţile lui Becali: ”E ca un Mitriţă turbo. E super fotbalist!”
VIDEO | Dinamo - Unirea Slobozia, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „câini”. Echipele probabile VIDEO | Dinamo - Unirea Slobozia, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „câini”. Echipele probabile

VIDEO | Hermannstadt - FCSB 2-0. Campioana poate cădea pe ultimul loc la finalul etapei!

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21712117/2/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-25-08-2024.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, scor 2-0, gruparea bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Sibienii au avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 7, când Balaure a fost aproape să înscrie din corner, însă balonul a lovit bara. În minutul 11, acelaşi Balaure a înscris, însă golul a fost anulat după intervenţia VAR, pentru că autorul pasei decisive, Aurelian Chiţu, se afla în ofsaid. Bucureştenii au marcat şi ei, în minutul 45+3, prin Ngezana, dar şi acest gol a fost anulat, pentru un fault în atac al lui Florin Tănase.

Gazdele au deschis totuşi scorul, în minutul 56, când Ianis Stoica a pasat şi Murgia a înscris al treilea său gol din acest sezon. Scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, în minutul 90+6. Hermannstadt s-a impus cu 2-0, reuşind a doua victorie a sezonului, şi se află pe locul 8, cu 8 puncte.

FCSB este penultima în clasament, cu doar cinci puncte.

VIDEO | Hermannstadt - FCSB 2-0 (Murgia 56, Deaconu 90+6), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Hermannstadt: Căbuz - Oroian Găman, Ionuţ Stoica, Goncalves - Ivanov - Balaure, Murgia, Biceanu, Ianis Stoica - Chiţu
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Panţîru - Lixandru, Edjouma - Ştefănescu, Băluţă, D. Popa - F. Tănase

Minutul 90+8: Hermannstadt bate cu 2-0.

Minutul 90+6: GOL Hermannstadt! Trei jucători ai campioanei s-au uitat la Deaconu cum a venit să reia din prima.

Minutul 76: Târnovanu o salvează pe FCSB cu o super paradă.

Minutul 75: Neguţ pătrunde din flanc şi driblează elegant, apoi şutează. Târnovanu scoate în corner.

Minutul 63: Edjouma reia cu capul peste poartă.

Minutul 56: GOL Hermannstadt! Murgia vine perfect printre fundaşi centrali şi deviază în poartă.

Minutul 45+8: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+3: Ngezana împinge mingea în poartă din câţiva metri, reuşita este anulată la VAR, pentru un fault în atac comis de Tănase.

Minutul 29: Căbuz boxează în faţă la şutul trimis tare de Ştefănescu.

Minutul 19: Chiţu nu poate profita de o desincronizare a defensivei.

Minutul 11: Chiţu sprintează în flanc şi scoate în faţa porţii la Balaure, care reia din câţiva metri. Golul e anulat pentru offside.

Minutul 10: Popa pătrunde în careu, dar îşi închide unghiul şi nu prinde cadrul.

Minutul 7: Balaure bate un corner, Târnovanu e bătut, dar mingea a lovit bara.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Înaintea duelului de astăzi, Hermannstadt şi FCSB se află pe locurile 14 şi 15, cu cinci puncte. Astfel, ambele echipe vor căuta victoria, după începutul dezastruos de sezon.

În stagiunea precedentă, FCSB a câştigat partida de acasă, scor 3-0, iar la Sibiu meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele