Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

VIDEO ǀ Gigi Becali l-a impresionat pe Cătălin Botezatu. ”El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21108228/2/becas.jpg

Cătălin Botezatu a remarcat stilul vestimentar elegant pe care patronul celor de la FCSB îl etalează. Acesta îşi procura ţinutele de la reputate case de modă.

Declaraţia vine în contextul lansării unei colecţii de haine pentru bărbaţi, ce aparţine lui Liviu Antal (33 de ani). La eveniment au participat mai mulţi jucători de fotbal.

”Poate multă lume mă înjură, dar Gigi Becali se îmbracă foarte elegant. El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă din Londra. El a adus trendul, e top. Jos pălăria în faţa lui!

Sunt foarte mulţi antrenori celebri care se îmbracă bine, au învăţat afară”
, a declarat reputatul designer vestimentar.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele