Ultima oră
A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului
Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani
Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului
Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11 Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11
Ştefan Târnovanu, pus la zid de fostul său antrenor! "Sunt supărat pe el" Ştefan Târnovanu, pus la zid de fostul său antrenor! "Sunt supărat pe el"

VIDEO | Gigi Becali, intervenţie devastatoare după derby-ul CFR - FCSB: ”Varză, praf şi pulbere”

FCSB Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

Gigi Becali a avut prima intervenţie după derby-ul CFR Cluj – FCSB, din Ardeal. Omul cu banii de la gruparea bucureşteană a afişat cuvinte dure la adresa a doi jucători, care l-au dezamăgit în duelul care s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Este vorba de David Miculescu şi Andrei Cordea.

Cei doi nu au făcut un meci strălucit duminică seară, dar nici evoluţiile trecute nu au fost cele mai bune. Aşa cum a obişnuit, Gigi Becali i-a atacat aspru pe jucătorii săi, pentru că nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

Cazul lui Miculescu este, poate, unul mai apăsător, întrucât pentru el s-au dat 1.7 milioane de euro echipei UTA.

Singura problemă e cu partea dreaptă. Ce facem? Ce să facem? Nu avem... Am încercat şi cu Radaslavescu. Să vedem ce facem. Suntem praf pe partea dreapta. Da, e posibil să-l urcăm pe Sorescu.

Acum avem doi, David Miculescu şi Cordea, dar nu facem unul bun din el. Îl bagi pe unul o repriză, pe altul o repriză. Şi ăla varză, şi ăla praf. Miculescu a fost scump, dar degeaba.

Mai am încredere în Miculescu. E tânăr. A mai mişcat, a avut o ocazie. Dar când a intrat Cordea... A fost varză, praf şi pulbere. Nu ştiu ce se întâmplă cu Cordea. Ştiu eu ce are? Cum să fii fotbalist şi după să nu mai fii? E praf!”, a spus Becali.

Florin Răducioiu l-a taxat şi el pe David Miculescu

Florin Răducioiu l-a taxat pe David Miculescu pentru evoluţia avută în partida cu CFR Cluj. De când a fost adus de la UTA, pe foarte mulţi bani, 1.7 milioane de euro, fotbalistul nu a dat randament şi în puţine rânduri a avut sclipirile pentru care a fost transferat.

Din punctul de vedere al lui Răducioiu, Miculescu a făcut prea puţine şi în derby-ul cu CFR Cluj, pe care FCSB l-a terminat la egalitate, scor 1-1. Dacă va continua aşa, pe aceeaşi linie, Miculescu riscă să dispară din echipa de start, a fost concluzia trasă de fostul mare atacant.

În acest sezon, în 43 de apariţii, Miculescu a reuşit să marcheze de numai patru ori şi să ofere doar trei pase decisive. Toţi se aşteaptă la mai mult de la el, mai ales patronul Gigi Becali, care a plătit suma amintită tocmai pentru că este convins că va scoate mulţi bani dintr-o viitoare vânzare a arădeanului.

Trebuie să faci mai mult, ai fost un transfer scump. Suporterii, oamenii de fotbal vor să îl vadă, să iasă în evidenţă cu ceva. Putea da gol în prima repriză, dar evoluţia lui individuală... trebuie să fie mai prezent în joc. Îmi pare rău pentru el, nu pot să nu spun adevărul.

Prea puţin, îmi pare rău! Şi, repet, văicăreala asta la fiecare atingere... gata, ajunge! E păcat, pentru că nu ştiu dacă va mai juca titular”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele