Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

VIDEO | Florinel Coman, surprins în timp ce jignea un adversar. Cum s-a terminat momentul tensionat

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21098956/1/coman.png

FCSB a învins pe teren propriu pe Farul, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Bucureştenii s-au apropiat la două puncte de constănţeni, care rămân liderii campionatului.

La scorul de 2-0, Florinel Coman i-a adresat cuvinte injurioase lui Kiki, ca urmare a unui duel direct. Totul s-a terminat cu câteva palme peste ceafă aplicate de jucătorul lui FCSB, în semn de împăcare, care nu au părut că i-au căzut bine rivalului.

”Dă-te-n m****i mă-tii”, au fost cuvintele celui mai în formă jucător de la FCSB, urmate apoi de: ”P***-m-aş pe el”. Centralul Istvan Kovacs a intervenit pentru ca situaţia să nu escaladeze.

Coman este cel mai în formă jucător al momentului de la FCSB, cu 3 goluri în ultimele 3 partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele