Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

VIDEO | Florinel Coman, în mare formă! Acţiune superbă încheiată cu gol contra Farului

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21098222/2/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-17-04-2023.jpg

FCSB – Farul, derby din runda a 4-a a play-off-ului din SuperLiga României, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, dar la ora 20:30. Runda trecută, bucureştenii au făcut egal, iar echipa lui Gică Hagi a învins.

FCSB a început perfect a doua repriză, după ce a deschis scorul în actul întâi, prin Compagno, care a fructificat un penalty.

În minutul 47, Florinel Coman şi-a etalat forma şi a punctat pentru 2-0, după o acţiune superbă în careu. Acesta are 3 reuşite în ultimele 3 partide.

FCSB a remizat pe terenul campioanei CFR Cluj, 1-1, după ce a fost condusă. A marcat prin Florinel Coman. De partea cealaltă, Farul a trecut, după un meci cu cinci goluri, de Universitatea Craiova, scor 3-2.

Referitor la diferenţa din clasament, cele două sunt despărţite de cinci puncte, 39 la 34 în favoarea grupării lui Gică Hagi.

În returul sezonului regular, FCSB – Farul s-a terminat 2-3. În turul întrecerii regulare, partida de la Constanţa a fost câştigată tot de formaţia de la malul mării, scor 3-1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele