Ultima oră
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”

VIDEO | FCU Craiova - Chindia Târgovişte 1-0. Victorie de moral pentru oltenii

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21694827/2/fcu-1948-craiova-afc-chindia-targoviste-liga-2-casa-pariurilor-11-08-2024.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, contra celor de la Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a doua a ligii secunde.

Meciul de la Craiova a început într-o atmosferă dezolantă, cu mai puţin de o mie de spectatori în tribună. Gazdele au marcat unicul gol al înfruntării în minutul 25, când Sekou Sidibe a profitat de o eroare în apărarea târgoviştenilor, a rămas singur cu poarta goală şi a înscris. Tot Sidibe a ratat în minutul 43, la o fază în care a reluat cu o lovitură de cap o centrare venită din corner, dar Martac a respins de pe linia porţii. În minutul 75 un gol al craiovenilor, marcat de Padula, a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

FCU Craiova s-a impus în final cu 1-0 şi a reuşit prima victorie a sezonului, în timp ce Chindia a bifat a doua înfrângere consecutivă.

VIDEO | FCU Craiova - Chindia 1-0 (Sidibe 24), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Sandu - Negru, Lekiatas, Lumbu, Padula - Pop, D. Albu, C. Albu - Sidibe, Ibrahim, Dragu
  • Chindia: Contra - Martac, Dinu, Sabău, Ioniţă - Atanase, Danu, Petre, Tache - Zivkovic, Florea

Minutul 90+5: Final de meci! FCU Craiova bate cu 1-0.

Minutul 75: Un-doi perfect al gazdelor, iar Padula reia la colţul lung. Golul este anulat corect pentru offside.

Minutul 51: Ibrahim se întoarce şi reia în forţă de la 20 de metri. Mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+2: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 36: Acelaşi Sidibe şutează la colţul lung, dar portarul Chindiei respinge.

Minutul 24: GOL FCU Craiova! Sidibe sprintează din flanc şi profită de o eroare mare a portarului Contra, care nu reuşeşte să prindă.

Minutul 22: Padula pătrunde şi reia din careu. Contra prinde în doi timpi.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

După retrogradarea ruşinoasă din sezonul trecut, FCU Craiova a debutat cu stângul în Liga 2. Oltenii au pierdut în prima etapă pe terenul celor de la CSM Reşiţa, scor 2-0.

Nici Chindia nu a avut un start de sezon prea bun. Târgoviştenii au pierdut şi ei în prima rundă, în deplasare la Bucureşti, cu Metaloglobus, scor 3-2.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul 2022/2023 din Superliga. Atunci FCU Craiova s-a impus cu scorul de 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele