Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | FC Voluntari - Rapid 2-1. Prestaţie de nerecunoscut a giuleştenilor

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21274420/4/fc-voluntari-rapid-bucuresti-superliga-superbet-7-08-2023.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă

Gazdele au deschis scorul în secunda a zecea a meciului, Doru Andrei a primit în terenul Rapidului şi a şutat de la 25 de metri, balonul a trecut pe sub Moldovan şi a intrat în plasă. Rapidul a egalat destul de repede, în minutul 12, prin golgeterul Dugandzic.

În minutul 22 George Merloi (FC Voluntari) s-a accidentat la genunchi şi a fost scos cu targa din teren. Ilfovenii au preluat din nou conducerea în minutul 37, când Boboc a centrat în careu, pentru Nemec, iar Christopher Braun a încercat să respingă însă, derutat de ieşirea portarului Horaţiu Moldovan, a trimis balonul în propria poartă.

Rapid nu a reuşit să-şi impună jocul şi gazdele au trecut pe lângă al treilea gol în minutul 70, la bara lui Doru Andrei. Până la final nici una dintre cele două echipe nu a mai înscris şi FC Voluntari, victorioasă cu 2-1, este pe locul secund în Superligă, cu 9 puncte, în timp ce Rapid, aflată la prima înfrângere din sezon, este pe poziţia a 8-a, cu 5 puncte.

VIDEO | FC Voluntari - Rapid 2-1 (Andrei 1, Braun 37-autogol / Dugandzic 12) LIVE la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Voluntari: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaş, Aliji – Boboc, Crepulja, V. Raţă – Merloi, Nemec, Doru Andrei
  • Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais – Oaidă, Kait, Pănoiu – Papeau, Dugandzic, Costache

Minutul 90+8: Fluier final! FC Voluntari se impune cu 2-1.

Minutul 70: O nouă şansă mare irosită de gazde! Săpunaru respinge salvator din câţiva metri o minge ce s-a scur în careu.

Minutul 67: Boboc trage în forţă din afara careului, dar Moldovan respinge.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 37: GOL Voluntari! Boboc centrează din flanc. Braun vine de lângă Nemec să respingă, dar deviază nefericit în proprie poartă.

 Minutul 12: GOL Rapid! Dugandzic preia în marginea careului, trece elegant de Aliji, portarul Vâlceanu iese, dar nu mai poate salva.

Minutul 1: GOL Voluntari! Fabulos început de meci! Nemec deviază la tânărul Andrei, care înscrie din afara careului, portarul Moldovan fiind păcălit.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

FC Voluntari, formaţie cu prestaţii bune pe teren propriu, încearcă să fie prima echipă care o învinge pe Rapid în actuala stagiune. După primele trei etape, voluntărenii au şase puncte şi un golaveraj 5-5. De cealaltă parte, Rapid are cu un punct mai puţin, dar un golaveraj mai bun, 5-2.

În vreme ce gazdele vin după succesul de la Ploiesţi, 0-2 cu Petrolul, rapidiştii au suferit un semi-eşec etapa precedentă, 2-2 cu FC Botoşani, dar rămân neînvinşi.

În sezonul precedent, Rapid s-a impus în ambele meciuri direct: 0-1 la Voluntari şi 4-1 acasă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri