Ultima oră
Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul
Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea
Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea” Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea”
RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga

VIDEO EXCLUSIV | Vasile Miriuţă a vorbit despre cum se implica Paszkany la echipă: "Îmi asum ceea ce spun!"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21282176/2/68502-paszzkany.jpg

Vasile Miriuţă, invitat la emisiunea Fotbal Show, a vorbit despre subiectul implicării patronilor la echipe. Acesta a spus că peste tot se întâmpla asta.

De asemenea, Miriuţă a povestit şi despre cum era relaţia sa cu Arpad Paszkany, pe vremea când cei doi erau la CFR Cluj şi a oferit un exemplu de conversaţie pe care o avea cu patronul înaintea unui meci.

"Îmi asum când spun acest lucru! Când aud unii antrenori că nu se bagă nimeni, nu există aşa ceva. Cu patronul trebuie să discuţi! Pentru că niciun patron nu e prost să spună "Fă aşa! Sau de ce nu ai făcut aşa?". Poate are şi el o părere, trebuie să o asculţi. 

Eu când eram la CFR discutam tot la 2-3 zile cu Arpi Paszkany de echipă. Trebuie să ai o discuţie dar să fie pozitivă, pentru binele echipei.

Zicea "Ce faci? Cu cine joci?". Ne vedeam joi şi mă întreba ce echipă fac pe sâmbătă, dau un exemplu. Niciodată (nu mi-a impus jucători)!

Dar e bine să asculţi şi părerea lui. Sunt oameni care sunt de atâta timp în fotbal şi se pricep. Nu vine unul de pe stradă să îţi zică. Şi afară se întâmpla asta!

Dar să fie discuţia constructivă şi pentru binele echipei." a declarat Vasile Miriuţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele