Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

VIDEO EXCLUSIV ǀ Lucian Goian a spus lucrurilor pe nume despre derapajul lui Gigi Becali faţă de Iuliana Demetrescu

FCSB Publicat pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21122778/1/screenshot-176.png

Lucian Goian l-a taxat pe Gigi Becali pentru declaraţiile sexiste la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu. Analistul emisiunii Fotbal Show a subliniat că patronul celor de la FCSB ar trebui să fie mai responsabil la ce vorbeşte pentru a nu-şi expune echipa unor sancţiuni.

Goian este de părere că formaţia ”roş-albastră” nu va fi penalizată, însă a atras atenţia că fără măsuri serioase astfel de derapaje vor continua să apară în fotbalul românesc.

Moment de sinceritate marca Lucian Goian

Fostul fundaş central a spus din nou lucrurilor pe nume. El a lăsat limpede să se înţeleagă că asupra unui finanţator ca Gigi Becali, care se contrazice flagrant de la o săptămână la alta, sancţiunile nu pot avea efect.

”Un patron trebuie să fie mai atent la ceea ce vorbeşte, pentru că are o poziţie. Dacă venea din partea unor suporteri, puteam să înţeleg. Dar tu ca patron ar trebui să fii mai atent pentru că s-ar putea să existe sancţiuni. Nu cred că va fi cazul, dar dacă nu vor fi sancţiuni, se va continua cu astfel de remărci.

Dar, din punctul meu de vedere, un patron care spune acum o săptămână că iese din fotbal şi acum deja se pregăteşte de Champions League...nu ştiu dacă mai trebuie...”, a declarat Lucian Goian în exclusivitate pentru Prima Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele