Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

VIDEO EXCLUSIV | Jucătorul de la FCSB în care Becali a încetat să mai creadă: ”Nu mai e fotbalist. N-a mai dat gol de 100 de ani”

FCSB Publicat pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

Eşecul cu Universitatea Cluj l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească şi să spună public toate nemulţumirile. În emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, imediat după fluierul final al confruntării de pe Cluj Arena, Becali i-a criticat pe jucători, pe Nicolae Dică, dar l-a luat la rost, punctual, pe Florinel Coman.

Căpitanul FCSB-ului e doar o umbră a celui care era acum câţiva ani, ca să nu mai vorbim de perioada în care evolua pentru Viitorul Constanţa. Becali simte că Florinel Căman poate din ce în ce mai puţin, dar, cu toate acestea, nu îi ascultă sfaturile şi încearcă mereu să iasă singur în evidenţă.

L-a certat pentru faptul că bate cornerele pe poartă, dar şi că marchează foarte, foarte rar.

Coman nu mai este fotbalist, chiar că nu mai este. L-am pus lider pe Coman. El, după ce că a uitat fotbalul, bate lovituri libere şi de pe stânga, şi de pe dreapta. I-am spus de cinci ani: nu mai bate, mă, cornere pe poartă! Avem şi jucători de doi metri care să dea cu capul, ai văzut cum bate Deac?

El bate doar pe poartă, se duce şi bate loviturile din dreapta. După ce că ai uitat fotbal, nu mai ştii fotbal, vrei să le bagi tu pe poartă? De cinci ani îi spun să nu mai bată cornerele cu efect pe poartă. Nu a mai dat un gol de o sută de ani, e mare fotbalist!”, a spus Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

”U” Cluj – FCSB 2-1. Seară de coşmar pentru apărarea ”roş-albaştrilor”

 Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, echipa FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, când Şut a pierdut balonul la un duel cu Bic, acesta i-a pasat lui Mamadou Thiam şi senegalezul a înscris cu un şut de la marginea careului. În minutul 39 Ioan Filip a profitat de o minge oprită de Edjouma şi a făcut 2-0 pentru Universitatea. Cordea a redus din diferenţă în minutul 87, dar U Cluj s-a impus cu 2-1 şi a întrerupt seria de victorii a FCSB.

Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 20 de puncte, iar Universitatea Cluj e pe locul 11, cu 17 puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele