Ultima oră
MM Stoica, atac dur la adresa ultraşilor de la Peluza Sud Steaua: „Mai jos nu poţi ajunge” MM Stoica, atac dur la adresa ultraşilor de la Peluza Sud Steaua: „Mai jos nu poţi ajunge”
E gata! Kevin de Bruyne pleacă de la Manchester City şi semnează cu o nouă echipă E gata! Kevin de Bruyne pleacă de la Manchester City şi semnează cu o nouă echipă
După Ronaldo, a venit rândul lui Messi să rateze din penalty! Argentina, rezultat surprinzător cu Ecuador în sferturile de la Copa America După Ronaldo, a venit rândul lui Messi să rateze din penalty! Argentina, rezultat surprinzător cu Ecuador în sferturile de la Copa America
Turcul Merih Demiral şi-a aflat sancţiunea după gestul său controversat Turcul Merih Demiral şi-a aflat sancţiunea după gestul său controversat
Adrian Mititelu continuă războiul cu FRF: „Trebuie să facem curăţenie în fotbal” Adrian Mititelu continuă războiul cu FRF: „Trebuie să facem curăţenie în fotbal”
Mihai Rotaru, anunţ de ultim moment despre plecarea lui Alexandru Mitriţă: „Este 100%” Mihai Rotaru, anunţ de ultim moment despre plecarea lui Alexandru Mitriţă: „Este 100%”

VIDEO EXCLUSIV | ”Îl vopseşte frumos şi după îl vinde!”. Jucătorul de la CFR pe care ar vrea să pună mâna Giovanni Becali. Remarca lui Adrian Cristea a stârnit hohote de râs la Prima Sport

CFR Cluj Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21057011/1/giovani-becali.jpg

Campioana CFR a câştigat derbiul oraşului Cluj-Napoca cu Universitatea, după ce s-a impus, luni, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, cu scorul de 4-0 (3-0), în ultimul meci al etapei a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Superliga.

Golurile au fost marcate de Janga (25-penalti), Krasniqi (32), Manea (42-penalti) şi Birligea (90+4). În minutul 81, CFR Cluj a mai primit un penalti, dar Krasniqi nu a reuşit să transforme.

Ermal Krasniqi a devenit un jucător important la CFR. Fotbalistul din Kosovo a avut evoluţii bune şi ar putea fi următorul produs de export al lui Neluţu Varga.

Giovanni Becali a venit la meciul din Gruia şi a spus că singurii jucători pe care i-ar putea urmări de la CFR sunt Petrila şi Krasniqi, deoarece restul sunt fotbalişti experimentaţi. 

Adrian Cristea a glumit pe seama acestui subiect şi a dezvăluit cum ar putea să îl vândă impresarul român pe jucătorul CFR-ului, dacă l-ar reprezenta.  

”Îl vopseşte frumos şi după îl vinde!”

”Şi Farul joacă bine, şi FCSB, şi Rapid ar putea avea un cuvânt de spus. Va fi un campionat interesant. (Dacă Krasniqi se va transfera de la CFR?) A venit nea Giovanni, îl mai vopseşte puţin, îl împachetează frumos şi îl vinde”, a spus Adrian Cristea, la Prima Sport.

În clasament, după cele 30 de etape din sezonul regulat, lider este Farul, cu 64 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 63 de puncte, şi de FCSB, cu 57 de puncte. Universitatea Craiova este pe 4, cu 54 de puncte, iar Rapid pe 5, cu 52 de puncte. Pe locul 6 se află U.Craiova 1948, cu 40 de puncte, iar pe 7 este Sepsi, cu 39 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele