Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

VIDEO | Detaliul tactic care a făcut diferenţa între FCSB şi U. Craiova. Ce a corectat Elias Charalambous faţă de meciul precedent. ”Am schimbat asta”

FCSB Publicat pe 30 apr 2023
mail-share icon Email

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, este fericit că formaţia sa a luat cele trei puncte la Craiova. El a ţinut să sublinieze efortul colectiv al ”roş-albaştrilor”, dar şi schimbarea pe care a făcut-o faţă de meciul precedent, încheiat la egalitate.

”E o victorie foarte importantă, pe un stadion greu, cu o echipă bună, care a avut fanii de partea ei. Jucătorii au muncit foarte mult, mai ales pentru a apăra rezultatul.

Nu am jucat la fel de bine ca etapa trecută, dar atitudinea a făcut diferenţa şi ne-a adus cele trei puncte. Trebuie să continuăm să ne îmbunătăţim, să muncim. Nu trebuie să ne gândim departe.

Vreau să le mulţumesc suporterilor care au făcut deplasarea de la Bucureşti.

Să fiu sincer, am analizat primul joc, am văzut ce probleme am avut şi am schimbat pe faza defensivă. Am vrut să aduc mulţi jucători în ax şi cred că ne-am descurcat bine.

Acum, cel mai important este rezultatul. Câteodată, obţii mai puţin decât oferi. Astăzi, cred că am obţinut maximul.

Portarul nostru a prins o zi bună, avem un portar foarte bun, chiar doi portari foarte buni”, a declarat Elias Charalambous.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele