Ultima oră
Oficialul CFR-ului, îngrijorat! Probleme serioase pentru Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu FCSB. „Jucătorii au lipsit de la antrenamente” Oficialul CFR-ului, îngrijorat! Probleme serioase pentru Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu FCSB. „Jucătorii au lipsit de la antrenamente”
Jurnaliştii scoţieni au răbufnit după ce au văzut situaţia în care a ajuns Ianis Hagi: ”Chiar nu înţeleg de ce este tratat ca un câine!”

Jurnaliştii scoţieni au răbufnit după ce au văzut situaţia în care a ajuns Ianis Hagi: ”Chiar nu înţeleg de ce este tratat ca un câine!”
Daniel Bîrligea, înaintea partidei CFR Cluj - FCSB. „Mă pregătesc pentru debutul oficial” Daniel Bîrligea, înaintea partidei CFR Cluj - FCSB. „Mă pregătesc pentru debutul oficial”
Adrian Mititelu anunţă un nou tun pe piaţa transferurilor. Fotbalistul care îi poate lua minţile lui Becali: ”E ca un Mitriţă turbo. E super fotbalist!”

Adrian Mititelu anunţă un nou tun pe piaţa transferurilor. Fotbalistul care îi poate lua minţile lui Becali: ”E ca un Mitriţă turbo. E super fotbalist!”
VIDEO | Dinamo - Unirea Slobozia, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „câini”. Echipele probabile VIDEO | Dinamo - Unirea Slobozia, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „câini”. Echipele probabile
Aaron Boupendza a aterizat la Bucureşti! Noul jucător al Rapidului a oferit primele declaraţii Aaron Boupendza a aterizat la Bucureşti! Noul jucător al Rapidului a oferit primele declaraţii

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani 3-0. Succes fără drept de apel al ardelenilor

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21710629/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-botosani-superliga-superbet-25-08-2024.jpg

CFR Cluj a câştigat pe teren propriu, scor 3-0, cu formaţia FC Botoşani, în etapa a şaptea din Superligă.

În prima repriză  FC Botoşani a rezistat în Gruia, cu şansă, fără să primească gol, însă clujenii au rezolvat problema în minutul 52, când Mohammed Kamara a pasat şi Nkololo a deschis scorul. Djokovic a majorat diferenţa pentru gazde, din lovitură liberă, în minutul 70, pentru ca Robert Filip să înscrie pentru 3-0 în minutul 87.

CFR Cluj s-a impus la scor de forfait şi e pe locul 5 în Superligă, cu 10 puncte. FC Botoşani a bifat a patra înfrângere şi are 6 puncte, fiind pe locul 13.

VIDEO | CFR Cluj - Botoşani 3-0 (Nkololo 52, Djokovic 70, Filip 86), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR: M. Popa - F. Iacob, Bolgado, Rocha, Abeid - D. Djokovic, A. Fica, A. Păun - M. Kamara, Nkololo, L. Munteanu
  • FC Botoşani: Kukic - Ale Diez, Matricardi, Miron, Şeroni - Florescu, Aldair - Bodişteanu, L. Fulop, Ţigănaşu - E. Lopez

Minutul 90+6: Final de meci! CFR bate cu 3-0.

Minutul 86: GOL CFR! Munteanu rezistă marcajului lui David şi scoate la Filip, care pune latul, după ce a venit fără marcaj.

Minutul 70: GOL CFR! Djokovic execută în forţă o lovitură liberă de la peste 20 de metri. Mingea a atins pământul înainte să intre în poartă.

Minutul 65: Nkololo trimite bine plasat, dar portarul celor de la Botoşani a scos mingea venită dintr-o lovitură liberă laterală.

Minutul 57: Munteanu trece elgant de Miron, dar Kukic scoate.

Minutul 52: GOL CFR! Kamara scoate în faţa porţii, iar Nkololo reia din câţiva metri.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0

Minutul 26: Louis Munteanu primeşte în careu, mingea sare rău, iar atacantul trage peste.

Minutul 21: Kamara a reluat în forţă de la distanţă, iar Kukic a scos de sub bară.

Minutul 7: Din nou Munteanu iese la rampă! De această dată a trimis din careu puţin pe lângă.

Minutul 1: Munteanu reia din întoarcere, dar Kukic scoate în corner.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

CFR Cluj nu a avut startul pe care îl doreau fanii în acest sezon. Chiar dacă echipa beneficiază din nou de serviciile lui Dan Petrescu, ardelenii au adunat doar 7 puncte în clasament şi sunt pe locul 7 în clasament. 

În tabăra opusă, FC Botoşani are 6 puncte şi ocupă locul 10. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele