Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 3-2. Tachtsidis aduce victoria pentru Dan Petrescu în prelungiri

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21666720/2/fc-cfr-1907-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-14-07-2024.jpg

CFR Cluj a câştigat pe teren propriu, 3-2, cu Dinamo, într-un meci din prima etapă a Superligii, în care a revenit de la 0-2.

Dinamo a înscris prin Cîrjan ’14 şi Abdallah ’34.

CFR Cluj a revenit şi s-a impus datorită golurilor lui Deac ’42 (penalty), Bîrligea ’52 şi Tachtsidis.

VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 3-2 (Deac 42-penalty, Bîrligea 51, Tachtsidis 90+2 / Cîrjan 14, Abdallah 34), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • CFR: Sava - Thaqi, Kresic, M. Ilie, Camora (cpt.) - Artean, K. Keita, Tachtsidis - Deac, Michael, M. Kamara
  • Dinamo: Golubovic - Costin, Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov, Gnahore, Cîrjan - Abdallah, Selmani, Politic (cpt.)

Minutul 90+7: Final de meci! CFR bate cu 3-2.

Minutul 90+2: GOL CFR! Bîrligea trece de mai mulţi adversari şi scoate la Tachtsidis. Grecul a tras din 16 metri perfect.

Minutul 90: Caragea recuperează şi pătrunde, apoi trimite la Bani. Reluarea acestuia din 15 metri s-a dus pe lângă bară.

Minutul 74: Mogoş îl lansează în careu pe Korenica, care reia sub transversală. Golubovic respinge spectaculos în corner.

Minutul 64: Şansă uriaşă irosită de Bîrligea! Atacantul a primit pe jos de la Kamara, dar a reluat din câţiva metri pe lângă poartă.

Minutul 51: GOL CFR! Bîrligea trece elegant de fundaşii centrali Boateng şi Homawoo, apoi reia pe sub Golubovic din careu.

Minutul 45+3: Pauză! Dinamo conduce cu 2-1.

Minutul 42: GOL CFR! Politic îl faultează în careu pe Artean. Deac execută şi înscrie de la punctul cu var. Golubovic a plecat pe celălalt colţ.

Minutul 34: GOL Dinamo! Politic centrează, Camora pierde surprinzător prim planul, iar Abdallah profiă din câţiva metri.

Minutul 29: Deac bate o lovitură liberă la bara a doua. Lovitura cu capul din 4 metri a lui Kresiv e uşor deviată peste transversală.

Minutul 14: GOL Dinamo! Cîrjan trece elegant de Kresic şi îl lobează pe Sava din careu.

Minutul 8: Abdallah centrează bine, dar Cîrjan încurcat de Politic trimite slab cu capul din câiva metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Dan Petrescu a revenit la „cârma” CFR-ului în finalul sezonului trecut, dar nu a avut timp să facă prea multe. Ardelenii au terminat pe locul secund, la 3 puncte de campioana FCSB, iar acum pornesc în noul sezon cu un obiectiv clar: titlul şi calificarea în grupele Conference League.

De cealaltă parte, Dinamo s-a salvat de la retrogradare după barajul cu Csikszereda, iar acum vrea să facă uitat sezonul ruşinos şi atacă play-off-ul.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria categorică a grupării din Gruia, scor 4-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele