Ultima oră
A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului
Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani
Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului
Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11 Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11
Ştefan Târnovanu, pus la zid de fostul său antrenor! "Sunt supărat pe el" Ştefan Târnovanu, pus la zid de fostul său antrenor! "Sunt supărat pe el"

VIDEO | ”Aşa trebuie să mă duc şi eu”. Gigi Becali schimbă abordarea pentru meciul cu Farul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Cei de la FCSB vor juca în a doua zi de Paşte un meci ce ar putea fi decisv pentru lupta la titlu, contra celor de la Farul Constanţa. Gigi Becali a dezvăluit că va schimba abordarea.

Patronul formaţiei din Capitală va merge în vestiar şi va ţine un discurs motivaţional jucătorilor, pe modelul implementat de Gică Hagi şi care se pare că dă roade, deoarece cei de la Farul sunt pe primul loc în Superliga.

"Dacă nu o baţi pe Farul, pe Arena Naţională, atunci ce pretenţii să ai? Ce să cauţi la titlu? Stai acasă! Farul are un motivator, un păstor (n.r. Hagi) care le spune: “Sunteţi cei mai buni” şi le-a intrat în cap că sunt cei mai buni.

Aşa trebuie să mă duc şi eu, să le zic “Sunteţi cei mai buni”
. O să mă duc înainte de meciuri, ca să înţeleagă că sunt cei mai buni, să nu mai intre cu frică pe teren. Am văzut emoţia lor”, a spus Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele