Ultima oră
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV
Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci

Verdict ferm: "Ianis Hagi e net peste Dennis Man" | EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21724820/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024.jpg

România o întâlneşte pe Kosovo, astăzi, de la ora 21:45. Partida va putea fi urmărită, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Emil Grădinescu a vorbit despre Dennis Man. Reputatul comentator sportiv s-a declarat dezamăgit de lipsa de implicare arătată de fotbalistul Parmei la Euro. Emil Grădinescu este de părere că Ianis Hagi este net superior lui Dennis Man, atunci când vine vorba de implicare, dar a punctat că jucătorul din Serie A are alte calităţi.

”Lasă-mă şi cu Dennis Man, că a avut nişte meciuri la EURO ... atâta lipsă de implicare şi atâta apatie. La Parma, da, dar l-aş fi vrut la naţională mult mai activ şi mai implicat.

Aş fi vrut să văd la el că vrea. Aş fi vrut să văd implicarea lui Ianis Hagi, de exemplu. Ianis Hagi e net peste Dennis Man la parametrul ăsta, al implicării în jocul echipei.

Man este mai talentat, clar, mai puternic, mai apt pentru a face parte din echipele mari, decât Ianis, dar compensează Ianis prin altceva”, a declarat Emil Grădinescu la Prima Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri