Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

”Vă arăt acum vănătăile, ne-am bătut!”. Elias Charalambous, dezvăluiri sincere despre conflictul cu Mihai Pintilii | VIDEO

FCSB Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21109920/1/captura-ecran-754.png

Universitatea Craiova – FCSB, meci contând pentru etapa a 6-a din play-off-ul Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:00.

Partida poate fi urmărită şi online accesând platforma www.primaplay.ro, locul unde se găsesc toate duelurile din campionatul României şi cele mai importante jocuri din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, golurile, ratările, deciziile VAR şi alte faze importante ale confruntării vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Înainte de duelul cu oltenii, în presă au apărut informaţii că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-ar fi contrat la antrenamente pentru postul de antrenor principal. Totuşi, tehnicianul FCSB-ului a dezvăluit că nimic nu este real şi chiar a făcut o glumă pe seama acestui subiect.  

”Vă arăt acum vănătăile, ne-am bătut!”

”Vă arăt acum vănătăile, ne-am bătut (n.r. râde). Ascultaţi, de ce aceste zvonuri nu au apărut când câştigam? Când am pierdut un meci, au apărut zvonurile. Nu ştiu dacă cineva de aici a scris asta, dar dacă nu mă respectaţi pe mine, nu îmi pasă. Dar trebuie să-l respectaţi pe Pintilii. A jucat pentru echipa naţională, trebuie să-l respectaţi ca persoană. În fiecare zi relaţia noastră este tot mai bună.

 Dacă cineva a scris asta pentru like-uri, e altă metodă de a le obţine. Dacă cineva mă critică pentru ce am făcut în teren, voi accepta şi voi încerca să îmbunătăţesc. Toată viaţa am trăit cu presiune, ador să trăiesc cu presiune. Nu pot trăi cu presiune. Tot timpul iau presiunea cu mine. Dar asta este prea mult. 

I-am trimis direct textul lui Pinti şi l-am întrebat unde ne-am bătut şi dacă e OK. Am râs amândoi”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele