Ultima oră
VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti” VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului
”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga ”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga
Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia
Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic” VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic”

ULTIMĂ ORĂ ǀ Noul antrenor de la FCSB a aterizat la Bucureşti. Când urmează să semneze contractul cu Becali

FCSB Publicat pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21080554/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-18-03-2023-1.jpg

În ultimele săptămâni, la FCSB s-au propus mai multe schimbări. Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decisă să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

Elias Charalambous, fost jucător la FC Vaslui în sezonul 2012-2013, va prelua rolul pe care l-a avut Leo Strizu pe banca ocupantei locului 3 în Superligă. 

Potrivit Sport.ro, Elias Charalambous a ajuns miercuri la Bucureşti, iar în orele urmăoare ar urma să semneze contractul cu Gigi Becali. 

Elias Charalambous este liber de contract din mai 2022, de când s-a despărţit de Doxa Katokopias, formaţie din prima ligă cipriotă. În decembrie 2019 - februarie 2020, Charalambous a mai pregătit-o ca principal pe AEK Larnaca. Ethnikos, în perioada decembrie 2020 - noiembrie 2021, este cealaltă echipă din CV-ul tehnicianului cipriot, unde a activat ca antrenor principal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele